Credit pentru firme noi înființate - Este indicat să obții un împrumut de acest tip?

În aproape toate articolele despre finanțarea unei afaceri nou înființate, veți vedea împrumut sau subvenție pentru afaceri. Dacă sunteți la început de drum cu noua dumneavoastră afacere, cuvântul "împrumut" sună probabil ca un semnal de alarmă și ceva de care trebuie să vă feriți. Cu toate acestea, nu este atât de înfricoșător pe cât pare.

 Un credit pt firme noi înființate poate fi o sursă excelentă de finanțare pentru ideea dumneavoastră de afacere. Un credit pt firme noi înființate este cunoscut și sub numele de împrumuturi comerciale, creditare sau credit la termen. Este un împrumut pe care îl obțineți în mod special pentru a începe sau a dezvolta o afacere. Aceste împrumuturi vă pot ajuta să finanțați achiziția de active fixe, cum ar fi utilajele, sau să le închiriați în loc să le cumpărați direct. Un împrumut pentru afaceri este, de obicei, mai ieftin decât finanțarea prin capitaluri proprii, deoarece creditorul nu are același nivel de risc care vine odată cu deținerea de acțiuni în compania dumneavoastră.

Ar trebui să obțineți un credit pt firme noi înființate?

La fel ca în cazul oricărui tip de finanțare, ar trebui să puneți în balanță beneficiile obținerii unui credit pt firme noi înființate și costurile asociate acestuia. Obținerea unor credite pt firme noi înființate va crește gradul de îndatorare a afacerii dumneavoastră și vă va expune la un risc mai mare de neplată. Împrumuturile pentru afaceri au, în general, rate ale dobânzii mai mari decât alte forme de finanțare, cum ar fi finanțarea prin capital propriu sau împrumuturile personale.

Ratele mai mari ale dobânzii sunt concepute pentru a ține cont de riscul mai mare de neplată asociat cu împrumuturile pentru întreprinderi. Cu cât suma împrumutului este mai mare, cu atât este mai mare probabilitatea ca dumneavoastră să nu vă achitați împrumutul, motiv pentru care creditorii pentru afaceri vor percepe adesea rate ale dobânzii mai mari pentru împrumuturile mari. Ar trebui să obțineți un împrumut de afaceri numai dacă aveți nevoie de finanțare pe care nu o puteți obține prin alte mijloace, cum ar fi finanțarea prin capital propriu sau împrumuturile personale.

De ce aveți nevoie de un credit pt firme noi înființate?

Un credit firme noi înființate este necesar atunci când doriți să obțineți finanțare rapidă. Suma pe care o puteți obține printr-un împrumut este de obicei stabilită în funcție de sănătatea dvs. financiară, în timp ce finanțarea prin capital propriu se bazează pe potențialul viitor al afacerii dvs. Așadar, dacă aveți nevoie de capital de lucru imediat, un credit pt firme noi înființate poate fi cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră. Un alt motiv pentru care ați putea dori să obțineți un împrumut pentru afaceri este acela de a înlocui o sursă de finanțare existentă, cum ar fi un împrumut personal sau o linie de credit. Dacă finanțarea pe care o folosiți în prezent vă costă prea mult în dobânzi, ar putea avea sens să obțineți un împrumut de afaceri.

De asemenea, puteți lua în considerare parteneriate cu bănci, investitori sau furnizori. Acest lucru ar putea însemna să luați un împrumut de la o instituție ca partener în afacerea dvs. sau să încheiați un parteneriat cu o altă companie pentru a le vinde produsele în firma dvs.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5