Comunicat de presă

Crinuţa Dumitrean, protejata lui Ioan Oltean,nu-și poate justifica averea

Biroul de presă al USL BN

Pentru USL Bistriţa-Năsăud, ca şi pentru majoritatea populaţiei din judeţ, ştirea conform căreia deputatul Ioan Oltean e implicat în tranzacţii imobiliare alături de Crinuţa Dumitrean, este o simplă confirmare, a unor fapte şi acte cunoscute de mult timp. Faptul că Ioan Oltean semnează contracte de vânzare-cumpărate pentru Crinuța Dumitrean e pentru USL o confirmare în plus a relațiilor de afaceri pe care primul înțelege să le facă.
Imaginea pătată a d-nei Dumitrean, cea pe care Ioan Oltean a promovat-o în administraţia naţională, denotă o dată în plus, faptul că Ioan Oltean s-a înconjurat de oameni suspectați de fapte de corupție. Acest caz este un nou exemplu despre cum Ioan Oltean îi promovează în funcții importante, de demnitate publică, pe cei cu care anterior a avut afaceri. Este și cazul restului echipei din conducerea PDL Bistrița-Năsăud: Ioan Andreica, Nelu Botiș și Liviu Rusu.
USL BN își exprimă în acest context mâhnirea şi dezaprobarea totală, faţă modalitatea în care reprezentanţii lui Ioan Oltean au înţeles să promoveze imaginea judeţului nostru. Încetul cu încetul, oamenii din acest județ vor fi catalogați drept coruptibili, conform exemplelor echipei lui Ioan Oltean.
„Din păcate, Ioan Oltean a trimis în administraţia națională fie incompetenți, fie coruptibili. Riscăm, noi toți cei din Bistrița-Năsăud, să purtăm o etichetă nemeritată, de oameni ușor coruptibili și dispuși la ilegalități. Vom căuta să schimbăm această imagine, selectând foarte atent reprezentanții noștri în administrația națională”, a declarat Dorin Dobra, purtător de cuvânt al USL Bistrița-Năsăud.

Uniunea Social Liberală (USL) este constituită din partidele: PSD (Partidul Social Democrat), PNL (Partidul Național Liberal) și PC (Partidul Conservator). În județul Bistrița Năsăud, USL propune cetățenilor un program de dezvoltare a județului bazat pe transparență, cheltuire eficientă a fondurilor publice și promovarea profesionalismului în administrație.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5