Cristian Niculae: Știu ce este important pentru Bistrița! Venim să dezvoltăm acest oraş pe care îl iubim cu toţii! Vezi echipa de la Consiliul Local!

Cristian Niculae, candidatul Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, susţine că această alianţă este una istorică – realizată pentru prima dată la nivel județean, între 4 formațiuni politice (PSD, ProRomania, Alde si UDMR) – având ca scop promovarea intereselor cetățenilor municipiului Bistrița.

         “Este prima alianță creată pentru comunitatea noastră și nu împotriva unei persoane sau a altei formațiuni politice.  Sentimentul de dezbinare între români, între bistrițeni, trebuie oprit și trebuie cultivat sentimentul de unitate! Unitatea politică trebuie să fie creată în jurul proiectelor bune şi necesare bistrițenilor. Este important ca fiecare dintre noi să repetăm, când ne gâdim la Bistrița, urmatorul mesaj: Este despre Bistrița, este despre Noi! Acesta este și mesajul campaniei mele, pe care l-am ales gândindu-mă că fiecărui bistriţean, la fel ca și mie, îi va stârni un puternic sentiment de patriotism local. Bistrita suntem noi, noi toti cei care locuim în acest oras minunat și care suntem pregătiți să punem interesele comunității înaintea intereselor personale. Numai astfel vom putea progresa!”, a declarat Cristian Niculae, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Niculae a precizat că ştie ce este important pentru Bistrița și că are de gând să țină seama de aceste lucruri pe toată durata mandatului său. “Reforma Primăriei este importantă pentru Bistrița, este importantă pentru bistrițeni! Este vital să avem un aparat administrativ digitalizat care să ușureze interacțiunea cetățenilor cu toate serviciile din cadrul Primariei Bistrița. Este la fel de important ca toți funcționarii primăriei să înțeleagă că ei sunt la dispoziția cetățeanului și nu invers. Vă asigur că  acest lucru se va întâmpla! Infrastructura de utilități și asfaltarea străzilor sunt importante pentru Bistrita! Am început un program amplu în aceasta direcție şi-l voi continua. Curățenia este importantă pentru Bistriţa, este importantă pentru noi! M-am îngrijit permanent să avem un oraș curat, iar acest lucru va fi în continuare o prioritate pentru mine. Educatia este importantă pentru Bistrița! Copiii noștri trebuie să învețe în școli moderne, de aceea m-am implicat personal în obținerea de finanțări pentru modernizarea unităților de învățământ. Acest lucru va continua până ce toate școlile vor fi modernizate. Sportul este important pentru Bistrita, este important pentru sănătatea noastră! Consider că atât sportul de masă cât și cel profesionist trebuie susținut și promovat. Garantez implicarea Primăriei în această direcție în tot mandatul meu.

De aceea am decis să candidez pentru funcția de primar al Bistritei, pentru că vreau, ştiu şi pot să fac toate aceste lucruri! Pentru că am înțeles ca este despre Bistrița, este vorba despre noi”, a punctat Cristian Nicuale.

Potrivit acestuia, Alianța pentru Bistrița-Năsăud propune bistrițenilor o echipă de consilieri locali formată din oameni cu experiență și oameni cu reprezentativitate în comunitate.

 

Lista consilierilor locali din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud:

 1. Cristian Marius Niculae;
 2. Alexandru Bria – Notar public cu vastă experiență juridică și  administrativă;
 3. Grigore Timoce – președinte Organizației Județene PRO România Bistrița-Năsăud; Jurist la Regia Națională a Pădurilor;
 4. Vasile Bugnar – Prim-vicepreședinte ALDE – organizația municipiului Bistrița; Șef Birou Administrativ la Societatea Aquabis;
 5. Atilla Mathe – 26 de ani, Președintele organizației municipale UDMR; fizio-kineto-terapeut la Spitalul de Recuperare Bistrița;
 6. Augusta Săsărman – 25 de ani, membru al organizației de tineret, avocat în Baroul Bistrița;
 7. Andrei Kozuk – antreprenor, doctor inginer, om cu vastă experiență în consiliul local;
 8. Radu Elisei – medic specialist chirurg la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud;
 9. Horațiu Gherman – Antreprenor – de asemenea, om cu experiență în Consiliul Local;
 10. Daria Stoleru – Profesor de Matematică la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu”;
 11. Ionel Burduhos – Profesor de sport, foarte implicat în sportul profesionist bistrițean, cu rezultate excelente;

 

Echipa este completată de:

Cristian Codărean – antreprenor;

Marius Armean – referent inginer de specialitate ARR;

Atilla Szabo – reprezentant tehnic;

Maria Miheștean – profesor;

Ioan Uță – antreprenor;

Valeria Moldovan – Contabil;

Bogdan Miholca – Salvator montan;

Dan Târgoveț - antreprenor;

Carmen Naghy – profesor;

Iulia Runcan – specialist marketing;

Dan Florin Pop – profesor;

Gheorghe Bodiu – fermier;

Botond Bodi – inginer cercetare și proiectare;

Claudiu Bortaș - tehnician;

Teodora Șutea-Crișan – educatoare;

Maftei Pop – agent de pază;

 

Comentarii

18/08/20 13:01
Vizitator

Cristian Niculae (alias Wannabe) spune că stie el ce este important pentru Bistrița!
Acelasi individ promitea in 2016 urmatoarele: "Creăm Linia Verde de transport public - traversăm Bistriţa dintr-un capăt în altul, de la Viişoara la Unirea, cu mijloace de transport în comun cu motor electric, hibrid sau cu normă de poluare redusă. Rezolvăm, cu un singur proiect, reabilitarea si modernizarea infrastructurii rutiere, reţelele de utilităţi, problema aglomeraţiei în trafic şi a locurilor de parcare în zona centrală".
Dar stupoare! Realizat:0.
Sa nu fie oare important acest obiectiv pentru Bistrița?
Si pentru ca Wannabe să nu mai spună că se face comparatie intre Bistrița si Cluj, de data asta poate fi dat ca exemplu de oras mai mic condus de un primar PSD. Este vorba despre Turda, primul oraş din România cu transport integral nepoluant. Asta după ce Primăria Turda a accesat fonduri europene şi a achiziţionat la sfârsitul anului trecut, 20 de autobuze electrice de culoare rosie (culoarea PSD), care au fost puse in circulatie de către operatorul Transport Urban Public Turda (TUP). Cele 20 de autobuze au costat 10 milioane de euro, ceea ce înseamnă că preţul unui singur vehicul ajunge la o jumătate de milion de euro, achitate din fonduri europene. Mai exista si PSD-isti buni, dar nu-i si cazul lui Wannabe.
Vezi: https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/primul-oras-romania-transport-int...

18/08/20 16:57
silviu

Culmea prostiei! Pe lista consilierilor locali la pozitia 1 apare ca măgarul intre oi Cristian Marius Niculae fără nici o altă specificare, in timp ce pentru ceilalti candidati este trecută profesia sau ocupatia. Se poate intelege că individul ori nu are nici o pregătire ori îi este rusine cu profesia de "pădurar", altfel destul de onorabilă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5