Cristian Niculae: Respectăm comunitatea maghiară şi sunt convins că împreună vom putea face foarte multe lucruri bune pentru Bistriţa!

Cristian Niculae, candidatul Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud, pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa, susţine că are o colaborare foarte bună cu reprezentanţii comunităţii maghiare, pe care o respectă.

          „Mă bucur că UDMR a ales să vină alături de celelalte trei formaţiuni politice în această Alianţă şi totodată susţine candidaţii comuni atât la Consiliul Judeţean, cât şi la municipiul Bistriţa. Bistriţa este un oraş european, multietnic, multiconfesional şi multicultural, în care cetăţenii oricărei etnii se pot manifesta, beneficiind de sprijinul şi aprecierea autorităţilor locale. Minorităţile etnice au nevoie de reprezentativitate în Consiliul Local. Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud este o alianţă creată pentru comunitate şi are un singur scop, promovarea intereselor cetăţenilor municipiului Bistriţa”, a declarat Cristian Niculae.

          Potrivit acestuia, Alianţa a fost posibilă pentru că toţi partenerii au aceeaşi viziune şi proiecte de dezvoltare. „Sunt mulţumit că UDMR a ales să facă parte din această alianţă, am avut şi am o colaborare foarte bună cu consilierul municipal Antal Attila şi sunt convins că voi avea o relaţie bună şi cu domnul Mathe Attila. Avem aceeaşi viziune, aceleaşi proiecte, ne dorim să dezvoltăm împreună, durabil şi sustenabil oraşul nostru. Respectăm comunitatea maghiară şi sunt convins că împreună vom putea face foarte multe lucruri bune, atât în Consiliul Local Bistriţa, cât şi în Consiliul Judeţean”, a spus Cristian Niculae. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5