Mathe Attila (preşedinte UDMR Bistriţa), alături de Cristian Niculae: Vă îndemn să ne fiţi alături pe 27 septembrie!

           Mathe Attila, preşedintele UDMR Bistriţa şi candidat pentru funcţia de consilier local al municipiului Bistriţa, a transmis un mesaj către comunitatea maghiară, rugând electoratul să fie alături de el şi Cristian Niculae.

          „Această Alianţă a fost formată datorită viziunii comune despre cum ar trebuie să arate un oraş cu adevărat european. Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud este un pas curajos pentru prosperitate, pentru că Bistriţa merită şi trebuie să fie mai aproape de Europa, de valorile europene. Trăim într-un oraş frumos, multietnic, multicultural, în care toţi cetăţenii, indiferent de religie sau de etnie, trebuie să se simtă în siguranţă.

          Împreună cu actualul viceprimar Cristian Niculae, candidatul nostru pentru Primăria municipiului Bistriţa, suntem dedicaţi şi decişi să ridicăm cu toată energia şi cunoştinţele pentru a spori bunăstarea comunităţii noastre, pentru a reprezenta cu cinste interesele cetăţenilor noştri. Doar împreună vom reuşi să ducem Bistriţa acolo unde îi este locul, între oraşele care respectă şi promovează valorile europene şi ale dezvoltării durabile. Vă îndemn să ne fiţi alături pe 27 septembrie”, a transmis Mathe Attila.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5