Cristian Niculae: Voi munci zi de zi pentru a dezvolta Bistrița și pentru a convinge bistrițenii că merit să fiu primarul acestui oraș!

Viceprimarul Cristian Niculae, preşedintele PSD Bistriţa şi candidatul formaţiunii pentru funcţia de primar al municipiului,  a declarat, în cadrul Conferinţei de alegeri că în municipiul Bistriţa sunt investiţii de peste 100 milioane de euro, în educaţie, infrastructură rutieră, reabilitări de blocuri etc.

         “În Bistriţa, derulăm investiţii de peste 120 milioane de euro, în toate sectoarele importante. Bistriţa este pe primul loc la atragerea de fonduri europene în Regiunea de Nord-Vest a României, raportat la numărul de locuitori ai acestui oraş. Derulăm în acest moment cel mai ambiţios proiect de investiţii în infrastructura pentru educaţie, care s-a desfăşurat vreodată la Bistriţa. Şapte şcoli şi două grădiniţe se reabiliteazăşi se modernizează cu fonduri europene şi guvernamentale nerambursabile, valoarea totală a proiectelor depăşind 37 milioane de euro. Mulţumim deputatului Daniel Suciu pentru sprijinul acordat în cadrul proiectului de reabilitare şi modernizare a corpului A de la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, dar şi echipei de la Primăria Bistriţa”, a declarat Niculae.

         Viceprimarul Cristian Niculae a menţionat că Bistriţa este municipiul campion al anvelopărilor termice. Potrivit acestuia,la finalul acestui exerciuţiu financiar european, în Bistriţa vor fi 130 de blocuri reabilitate termic cu un număr de 6322 apartamente,iar 20.000 de bistriţenii plătesc cu 40% mai puţin la facture de încălzire.

         În discursul său, acesta s-a referit şi la infrastructura rutieră,care reprezintă o prioritate. “În 2019, am asfaltat 47 de străzi, în doar 5 luni de zile. În 2020, asfaltăm alte 50 de străzi, începând cu Bulevardul Decebal, str. Andrei Mureşanu şi str. Năsăudului, atât de dorite de către bistriţeni. Intrăm în lucru cu proiecte precum Linia Verde, Centrul intermodal şi piste de biciclişti,proiecte ce vor schimba în totalitate filozofia de dezvoltare a oraşului. Bistriţa se dezvoltă frumos, durabil şi sustenabil, folosind fonduri europene şi guvernamentale nerambursabile”, a mai spus Cristian Niculae.

Candidatul PSD la Primăria Bistriţa a precizat că în 2019, social-democraţii au primit “o lecţie electorală”, prin “înfrângerea usturătoare” de la cele două scrutinuri de alegeri, asta chiar dacă “guvernarea PSD din perioada 2016 – 2019 a realizat cele mai importante măsuri de reformă socială şi economice din România”, prin creşterea salariilor, a pensiilor şi a investiţiilor.

 "Noi, Organizaţia PSD Bistriţa, ne-am învăţat lecţia dată de bistriţeni, vom fi în continuare în slujba cetăţenilor, vom continua să facem în continuare proiecte pentru ei, pentru binele oraşului nostru. Vom continua să mergem înainte, să muncim mai mult pentru oameni, mai învăţaţi, mai experimentaţi şi mai eficienţi”, a spus el.

Cristian Niculae a adăugat că PSD Bistriţa se reformează, că este deschis spre asociaţii profesionale, spre tineri şi “oameni noi”, iar dacă va face politica cetăţenilor şi va fi o echipă,  va câştiga în 2020.

"Trebuie să facem politică pentru cetățeni, pentru că suntem în slujba lor. Când vom realiza acest lucru, PSD va câștiga din nou, atât electoral, cât și locul lui de drept în inimile românilor!

Trebuie să dăm dovadă de unitate, pentru că PSD a fost mereu un exemplu de solidaritate între membrii săi! Trebuie să dăm dovadă de forță pentru că PSD este cea mai mare echipă politică din România! Trebuie să dăm dovadă de înțelepciune! PSD trebuie să comunice deschis, să le spunem oamenilor ce am făcut pentru ei, și mai ales, să le spunem ce vrem să facem pe viitor!

Voi munci zi de zi, pentru a moderniza și dezvolta Bistrița și pentru a convinge bistrițenii că merit să fiu primarul acestui oraș!", a transmis viceprimarul Niculae, intrat în cursa pentru funcţia de primar al Bistriţei. 

 

Comentarii

06/02/20 23:00
Vizitator

Acest individ fără viziune pe nume Cristian Niculae (alias Wannabe) ,succesorul la primarie , este iepurasul din caciula al lui Cretu : „Mi l-au dat – nu l-am cunoscut eu – pe Cristian Niculae)
In plus, Niculae nu-i decât un oportunist care si-a arogat ideea gratuității transportului în comun pentru elevi, idee pusă pe tapetul CL de ecologiști încă din luna decembrie 2019, atunci când Niculae a respins propunerea si a sustinut majorarea tarifelor transportului public, pe care acesta l-a „menținut” la valorile existente până la acel moment.
Un alt exemplu de oportunism al vice-lui Niculae s-a petrecut in legatura cu majorarea tarifelor Supercom. După ce omul, fără să reactioneze, a votat în plenul Consiliului Local HCL-ul pentru majorarea tarifelor Supercom, pentru ca apoi, acelasi Niculae- viceprimarul candidat la functia de primar, a ieșit public și a anunțat intenția sa de a subvenționa o parte a taxei în cauză. Evident, Ovidiu Crețu, încă primar de drept al municipiului, i-a dat o replica și a susținut, tot public, faptul că Vicele a facut o „afirmatie nefericita”.
Vezi:
https://timponline.ro/ovidiu-cretu-forta-politica-reprezentata-de-psd-in...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5