Cristina Iurişniţi: Guvernului Dăncilă i-a expirat termenul de garanţie

               Deputatul Cristina Iurişniţi (USR) susţine că moţiunea de cenzură vine într-un moment de cumpănă pentru România şi este încrezătoare că acest Guvern va pleca, mai dificile urmând să fie negocierile de după căderea Executivului.

          „Moţiunea de cenzură este absolut necesară în contextul actual. Guvernul Dăncilă este un Guvern căruia i-a expirat termenul de garanţie. Trebuie să avem un guvern responsabil, care să vină cu politici publice pentru cetăţenii României. (...) Această moţiune vine într-un moment de cumpără pentru România, este o criză politică, USR va fi prezentă joi, prin toţi parlamentarii săi, şi va vota pentru moţiune. Guvernul Dăncilă trebuie să plece, vor urma negocieri şi vom susţine un guvern de tranziţie, dacă va fi cazul”, a declarat parlamentarul USR B-N.

          Potrivit acesteia, ar fi prematur ca USR să spună că va intra într-un viitor guvern. „Cred că este foarte bine că se va vota joi, este important ca totul să fie predictibil şi nu pe repede înainte. Ne-am săturat de acest tip de guvernare, totul heirupist. (...) Eu sunt optimistă şi cred că acest guvern va pleca acasă, dar va fi mai dificilă negocierea de după. Noi susţinem alegeri anticipate dar este foarte dificil”, a mai spus deputatul Iurişniţi.

          În opinia sa, calul troian al PSD este Victor Ponta, care a dislocat partidul, în Parlament fiind acum tranzacţionaţi parlamentarii, în special spre Pro România. „Eu sunt optimistă, guvernul acesta chiar trebuie să plece ,dacă tot am pornit pe această cale a moţiunii trebuie să mergem până la capăt”, a concluzionat Cristina Iurişniţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5