CS Gloria 2018 joacă sâmbătă la Cluj-Napoca. Horaţiu Paşca: Avem un moral bun, dar ne va aştepta un meci greu

În etapa a XVI-a a Ligii Florilor, CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud va întâlni, în deplasare, echipa Clubului Sportiv Universitatea. Meciul are loc sâmbătă, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor ”Horia Demian” şi va putea fi urmărit în direct pe TVR 2.

Partida aduce față în față Gloria 2018 - a 8-a clasată în Liga Florilor (6 victorii, 7 înfrângeri, 18 puncte)  - și CS U Cluj-Napoca, ocupanta locului 12 (2 victorii, 12 înfrângeri, 6 puncte). Partida va fi arbitrată de Diana Florescu (Argeș) și Anamaria Stoia (București), iar observator din partea Federației Române de Handbal este Gigi Sandi Ionescu (Arges).

”Întotdeauna meciurile dintre echipele din Bistrița și Cluj au avut o încărcătura aparte. Indiferent de locurile pe care le ocupăm în clasament meciul este este unul special.  Venim după o victorie acasă împotriva ocupantei locului III în Liga Florilor – CS Măgura Cisnădie -  și avem un moral bun. Suntem constienți că ne va aștepta un meci foarte foarte greu la Cluj, pentru că întâlnim e o echipă care reprezintă un mix interesant între experiență și tinerețe. Marea majoritate a jucătoarelor tinere de la Universitatea Cluj au cochetat de-a lungul timpului cu loturile naționale de junioare și tineret și chiar cu ceea ce înseamnă acum România B. Suntem foarte atenți și pregătim meciul foarte bine. 
Mă bucură revenirea Andreei Tetean. Din păcate, încă nu o putem folosi pe Paula Garcia AvilaMagdalena Paraschiv a suferit o accidentare la meciul cu Cisnădie și încă nu se pregătește cu echipa, însă am primit asigurări de la staff-ul medical ca va fi recuperată”
, a declarat Horaţiu Paşca, antrenor principal CS Gloria 2018 Bistrița- Năsăud, pe pagina de facebook a clubului.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5