CS Tibi obține rezultate foarte bune și cu sportivii din Beclean! Lorena Otvoş, două medalii de aur la concursul internaţional de la Târgu Mureş

La Târgu Mureș s-a desfășurat, la finele săptămânii, Cupa Mureș și memorialul “Tóth Páll József” ediția a XXV-a, competiție de înot la care au participat 342 de sportivi de la 24 de cluburi din 5 țări.
 
 Clubul sportiv Tibi a participat cu un lot de 13 sportivi, 8 din Bistrița și 5 din Beclean. Cele mai bune rezultate le-a obținut Lorena Otvoș cu 2 medalii de aur la 50 m liber, 50 m spate, AlexandruMezdrea Banu  cu o medalie de aur la 100 m bras, Farkas Cristopher cu 2 medalii de argint la 100 m liber, 100 m fluture, una de bronz la 100 m spate și Carla Bora cu 2 medalii argint la 100 m liber şi 1 de bronz la 100 m spate.
 
 “Ne bucurăm pentru rezultatele tot mai bune obținute  și de sportivii din Beclean, roadele bazinului din oraș devin tot mai evidente. Sperăm ca rezultatele foarte bune obținute de sportiva Lorena Otvoș (n. 2009) la acest concurs internațional în probele  50 m liber și 50 m spate să atragă și alți copii din Beclean spre înotul de performanță. De altfel, încercăm să modificam strategia de selecție în Beclean, dar și în Bistrița.
Legat de sportivii beclenari din lotul nostru,  evidențiem progresul lor în ceea ce priveşte timpii obţinuţi de la un concurs la altul, toţi cei care au participat la Campionatele Naţionale, etapa regională sau faza finală şi la alte concursuri au în spate o perioadă mai scurtă de antrenamente decât majoritatea competitorilor. Sigur, este vorba despre antrenamente începute de ei după inaugurarea bazinului, dar copiii recuperează spectaculos şi pentru viitorul apropiat avem mari speranţe cu ei.
Şi sportivii bistrițeni din lotul nostru fac unele antrenamente tot la Beclean, iar cea mai mare parte a lor în bazinul de la complexul SPA Schreiner. Felicităm toți sportivii clubului care au participat la concursul din Târgu Mureș pentru timpii obținuţi în majoritatea probelor. Urmează în această perioadă de pregătire două concursuri la care vom participa, la Turda și la Baia Mare, concursuri cu mai multe probe așa că avem de unde alege după specificul fiecăruia.”, declară președintele clubului, Tibi Horhoş. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5