CSEI nr. 1 Bistriţa are cea mai activă Patrulă de reciclare. CN „Andrei Mureşanu” a colectat cele mai multe baterii

Patrula de Reciclare, program de educaţie de mediu din România, aflat la a V-a ediţie, și-a desemnat premianții locali ai ediției 2015-2016.  În fiecare județ, două echipe câștigă premiile locale -  Patrula cea mai activă și Patrula care a colectat cea mai mare cantitate de baterii. În total, 88 de echipe din grădinițe, școli și licee din toată țara au excelat la promovarea colectării selective de deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE). „Până acum, în cele 5 ediții, Asociația RoRec a acordat peste 400 de premii locale și naționale. Peste jumătate (53%) din școlile înscrise la ediția din acest an sunt cel puțin la a doua participare”, susţine Alexandra Arnăutu, manager de proiect.

         Potrivit comunicatului de presă, în Bistriţa-Năsăud, premiul pentru cea mai activă Ptrulă de reciclare a fost adjudecat de Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr.1 Bistriţa, prof. coordonator Teodora Popescu.

Premiul pentru cea mai mare cantitate de baterii colectată este câştigat de Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”, prof. Alincuţa Preda. De altfel, ambele şcoli au mai obţinut premii judeţene în acest proiect şi la adiţiile precedente, fapt care dovedeşte implicarea dascălilor, a elevilor şi, normal, a părinţilor care ...produc DEEE-uri. Premianții naționali se decid în această vară.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5