Patrula de Reciclare. Vezi cine sunt câștigătorii din Bistrița-Năsăud, premiați de RoRec!

Peste 125 de echipe de copii și profesori voluntari din toată țara câștigă premiile locale ale Patrulei de Reciclare – ediția 2017-2018, la această ediție cu numărul șapte participând aproape 800 de unități școlare din toată țara.

La finalul acestui an școlar, Asociația RoRec acordă cel mai mare număr de premii locale din istoria programului. Acest record confirmă că este „Ediția Campionilor”, iar performanțele voluntarilor din program cresc în fiecare an.

Există 3 categorii de premii pe care școlile din fiecare județ le-au câștigat: pentru Cea mai activă patrulă locală, pentru Cea mai mare cantitate de baterii colectată, iar Școlile-Suporter sunt onorate pentru contribuția la reușita echipei locale. În plus, mai multe unități școlare au primit „Mențiuni speciale” pentru rezultatele deosebite ale implicării lor.

         În județul nostru, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 1, prof. coordonator Teodora Popescu, a câștigat premiul pentru Cea mai activă patrulă.  

         Grădiniţa „Alba ca Zăpada” Beclean, prof. coordonator  Maria Dobrican, și-a adjudecat premiul la secțiunea  Cea mai mare cantitate de baterii.

         Grădiniţa cu Program Prelungit Sângeorz Băi, prof. coordonator  Adela Ureche, a primit  o menţiune specială.

         Grădiniţa P.P. nr.12, prof. coordonator  Emiliana Chira, a primit distincția  Cea mai mare cantitate de baterii-Suporter unitate şcolară.

Profesorii coordonatori ai școlilor câștigătoare vor alege ca premii rechizite, materiale educative și alte obiecte de pentru echipele lor și pentru dotarea școlilor, se arată în comunicatul remis redacției.

Pentru voluntarii din Patrulă ediția nu se oprește aici. Mai mult chiar, vara este perioada care decide cine va lua premiile naționale. Comunitățile în care populația și persoanele juridice vor preda la reciclare cele mai mari cantități de deșeuri electrice până pe 31 august 2018 își vor ajuta copiii să fie câștigători pe țară. Orice aparat electric vechi sau stricat, bateriile și acumulatorii consumați, becurile și neoanele arse pot fi trimise la reciclare prin TelVerde 0800 444 800, folosind formularul de comandă online sau aplicația DEEECollect.

Sustineți-vă în continuare patrulele locale și ajutați-le să intre în rândul campionilor!

         

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5