Cum să alegi cele mai bune uniforme medicale?

Cele mai multe profesii specializate, cum este și cea medicală, impun ca ținută obligatorie e purtarea unei uniforme medicale de cea mai bună calitate. Vă recomandăm să alegeți doar îmbrăcăminte medicală profesionistă, de la magazine specializate în astfel de articole, certificate în ceea ce privește calitatea lor de fabricație.

Unde găsim îmbrăcăminte profesională?

Pe piața comercială puteți găsi diverse magazine specializate în producția și comercializarea de uniforme medical. O astfel de companie, cu o experiență de 22 de ani pe piață, este Bultex 99, ce vă propune o gamă variată de produse pe site-ul Stenso.ro. Aici puteți găsi modele diferite, din bumbac de cea mai bună calitate, adaptate specificului unor profesii, precum cea de asistent medical sau de doctor. Uniforma medicală este compusă din tunică și pantaloni medicali, la care se pot asorta bonete medicale potrivite. Culorile sunt deschise și plăcute vizual, folosite unitar pentru o anumită categorie profesională.

De ce să alegeți calitatea când vine vorba de uniforme medicale?

Meseria de lucrător medical se desfășoară în spital, cabinete medicale sau laboratoare, cu un contact direct cu pacienții aferenți, dar și cu materiale sensibile. Recomandarea de a purta costume medicale de calitate este însoțită de anumite avantaje aferente:

  • oferă un confort sporit pe durata întregii zile, datorită calității materialului respirabil din care sunt confecționate; acest lucru este ideal în zilele toride de vară, când este prea cald;
  • protejează corpul uman de bacterii și murdărie;
  • creează o imagine prietenoasă personalului medical și frumoasă, din punct de vedere estetic;
  • încălțămintea medicală profesională este confortabilă și flexibilă, asigurând protecția picioarelor în sezonul rece și circulația la nivelul membrelor.

Tipuri de produse din gama uniforme medicale disponibile pe site

De pe site-ul oficial al companiei puteți achiziționa mărci diverse de îmbrăcăminte medicală profesionistă. Aceasta este organizată pe diverse categorii, iar la categorie de costume medicale puteți descoperi:

  • pantaloni medicali;
  • halate;
  • tunici;
  • bonete medicale.

La acestea se mai adaugă și încălțămintea medicală, papuci și saboți, extrem de confortabili, pentru a putea fi purtați cu ușurință pe durata întregii zile. Toate aceste produse medicale pot fi cumpărate online, iar prețurile sunt accesibile pentru oricine. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5