Cum să alegi cele mai frumoase rochii de seară lungi?

 

Doar câteva zile ne mai despart de Crăciun, tocmai de aceea trebuie să fim sigure că avem pregătită cea mai frumoasă ținută. De la petrecerea de Crăciun nu trebuie să lipsească cele mai spectaculoase rochii de seara lungi.

Încă de acum mulți ani rochiile lungi au reușit să cucerească inimile femeilor din întreaga lume. Dacă la început ele au fost create astfel încât doar să pună în evidență frumusețea femeilor și nu pentru a fi o ținută sexy, acum lucrurile s-au schimbat. Cu ajutorul unei rochii lungi veți reuși să atrageți privirile tuturor prietenilor.

 

De ce rochii lungi și nu scurte?

 

Pentru că rochiile lungi oferă ținutei un aer de seriozitate, vă ajută să ieșiți mai repede în evidență. În plus aceste rochii reușesc de foarte multe ori să ascundă micile imperfecțiuni ale corpului.

Atunci când alegeți rochii de seara lungi, alegeți defapt o ținută elegantă, plină de rafinament. Desigur pentru a fi sigure că nu dați greș trebuie să aveți în vedere mai multe aspecte:

1.      Lungimea rochiei- acest aspect este foarte important, dacă rochia o să vă vină mai scurt nu este în mod obligatoriu o problemă, desigur asta depinzând și de modelul rochiei. Dacă însă rochia vă este foarte lungă pot apărea probleme, prima este că vă va fi greu să dansați, iar a doua că întreaga ținută va părea neuniformă. Pentru a nu face această greșeală obligatoriu verificați lungimea rochiei.

2.      Alege corect pantofii și geanta – Dacă înainte lucrurile erau mai simple pentru că pantofii trebuiau să se asorteze cu geanta, acum lucrurile sunt ceva mai complicate. Tocmai de aceea eu îți recomand să alegi mai întâi pantofii, care obligatoriu trebuie să se potrivească cu rochia, iar mai apoi alegi o geantă care să completeze ținuta.

3.      Modelul rochiei este foarte important - Atunci când alegeți rochia pentru eveniment trebuie să aveți în vedere și modelul acesteia. Așa cum probabil știți, există rochii care pot să ascundă micile defecte ale corpului și rochii care se mulează pe corp, care pot scoate defectele în evidență. Pentru a nu vă simți stânjenite la petrecere cel mai bine este să alegeți modelul care vi se potrivește.

De unde puteți cumpăra rochii de seara lungi? Simplu, de pe kokoa-couture.ro. Acest magazin online vă pune la dispoziție o gamă foarte variat de rochii de ocazie. Sunt sigură că veți găsi aici cel puțin un model pe placul vostru. Nici din punctul de vedere al gamei de culori site-ul nu stă prost, mai ales că oferă rochii în nuanțe diferite.

Dacă nu vreți rochii lungi, nu vă faceți griji, site-ul vă oferă multe modele de rochii scurte și medii, deci sigur veți găsi ceva care să vă placă. Nu mai stați pe gânduri, ci reînnoiți-vă chiar acum garderoba cu cele mai frumoase rochii.

Comentarii

31/01/18 15:58

Foarte interesant articolul, multumesc

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5