Cum sa alegi creditul rapid potrivit pentru tine?

Pentru a finanta proiecte importante, a apela la o formula de credit este adesea un pas esential. Cei care se imprumuta beneficiaza de conditii foarte avantajoase (rate avantajoase, dobanzi scazute, DAE convenabil, flexibilitate, asigurari etc), datorita concurentei dintre institutiile financiare. De asemenea, au posibilitatea de a efectua simulari online pentru a gasi cea mai avantajoasa oferta de credit, folosind diverse instrumente utile. Mai au posibilitatea de a apela la specialisti in credite mrfinance pentru a afla ce fel de credit este cel mai potrivit.

Dar sa vedem cum poti tu sa alegi creditul care ti se potriveste.

Un imprumut pentru fiecare tip de proiect

Imprumutul sau creditul, in special imprumutul de nevoi personale este un credit de consum care te ajuta la finantarea proiectelor importante, de toate tipurile. Acordat de o banca sau o institutie de credit, acesta se incheie pe o perioada de la 3 luni la 5 ani si pentru o suma maxima impusa de banca care iti acorda creditul.

 

Creditul imobiliar reprezinta un imprumut destinat achizitionarii, constructiei sau renovarii unei locuinte si se poate garanta si cu o alta locuinta pentru a se asigura obligatia platii creditului rezultata in urma acestui imprumut. 

Creditul ipotecar consta intr-un imprumut pentru cumpararea, constructia sau renovarea unei locuinte si se garanteaza obligatoriu cu locuinta respectiva pentru a se asigura obligatia platii creditului rezultata in urma acestui imprumut.

Desi intre ultimele doua nu pare a fi nicio diferenta, exista totusi obligatia de a garanta cu o locuinta in cazul creditului ipotecar. Ambele se pot intinde si pe 30 de ani.

Creditul rapid este, de obicei, oferit de un IFN. Un credit rapid se poate acorda in cateva ore si nu este nevoie de dovada a debitorului asupra veniturilor decat in putine cazuri.

Pentru proiectele mai mici, multe persoane insa apeleaza la credite de nevoi personale. Imprumutul personal nu necesita dovada de utilizare. Poate fi folosit la discretia debitorului, fie pentru achizitionarea unui bun de consum, fie pentru un serviciu.

In Romania, un numar tot mai mare gospodarii au un credit. Peste 90% din banii imprumutati sunt folositi pentru a finanta bunuri de capital, cum ar fi masini, aparate electrocasnice sau lucrari de imbunatatire a locuintei. In general, piata este in crestere. Aceasta crestere este partial determinata de aparitia de noi oferte comerciale si formule de imprumut. Este, de asemenea, rezultatul inovatiei tehnologice. Platforme precum mrfinance.ro stimuleaza sectorul pentru ca ofera tot mai multe informatii ce iti pot fi de ajutor. Prin urmare, creditul, indiferent de forma lui, este o piata competitiva in care debitorii au un interes dobandit in compararea ofertelor. 

Dupa ce ai identificat nevoia de bani si, in special, suma necesara realizarii proiectului, a venit momentul sa gasesti banca sau institutia de credit care te poate ajuta. Trebuie sa analizezi toate ofertele pentru a obtine cele mai bune conditii de rambursare.

De la o banca la alta, platile lunare ale unui imprumut pot varia considerabil. Utilizarea unui comparator de imprumuturi personale, de exemplu, este un lucru util in alegerea creditului potrivit. Fie ca doresti sa achizitionezi un vehicul personal, sa finantezi o calatorie, sau pur si simplu, ai nevoie de niste bani, exista o oferta care sa se potriveasca nevoilor tale. 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5