Cum să bei cafea

Cel mai probabil nu este nevoie de un doctorat pentru a bea cafea. Desigur, există anumite lucruri pe care le putem face pentru a îmbunătăți experiența consumului de cafea și chiar modalități în care consumul de cafea poate deveni un obicei sănătos. În acest articol ne-am gândit să vă prezentăm câteva lucruri pe care le puteți face astfel încât consumul de cafea să fie un obicei sănătos.

 

 1.Evitați excesul de zahăr în cafea

Gustul de cafea proaspăt prăjită este unul minunat și deși cafeaua este un lichid de la sine sănătos, poate deveni ceva dăunător. Cea mai bună metodă de a face cafeaua dăunătoare este prin adăugarea de zahăr. Acesta este probabil unul dintre cele mai rele ingrediente ale dietei moderne. Zahărul, în mare parte datorită cantității mare de fructoză este relaționat mai multor tipuri de boli grave precum obezitatea și diabetul. Dacă nu vă puteți imagina o viață în care cafeaua nu este îndulcită, vă recomandăm să adăugați ștevie.

 

 2. Alegeți o marcă de calitate, preferabil organică

Calitatea cafelei poate varia cu mult în funcție de metoda de procesare și de modul în care au fost crescute boabele. Boabele de cafea tind să fie pulverizate cu pesticide sintetice și alte chimicale care nu au fost niciodată menite consumului uman. Desigur, dacă sunteți îngrijorat de nivelul de conținut de pesticide din cafeaua dumneavoastră, vă recomandăm să luați în considerare achiziționarea boabelor organice de cafea. Acestea ar trebui să conțină un nivel mult mai redus de pesticide.

 

3. Adăugați un pic de scorțișoară

Scorțișoara este un condiment delicios care se combină destul de bine cu aroma cafelei. Conform studiilor, scorțișoara poate scădea nivelul glucozei din sânge, al colesterolului și al trigliceridelor. Dacă doriți să adăugați un pic de aromă cafelei dumneavoastră, încercați un praf de scorțișoară. Este surprinzător de bună.

 

4. Adăugați un pic de cacao

În cazul în care dintr-un motiv sau altul scorțișoara nu este pe placul dumneavoastră, dar doriți totuși să adăugați un pic de aromă cafelei, vă recomandăm cacao. Acesta este plin de antioxidanți și este asociat mai multor beneficii pentru sănătate precum un risc redus al bolilor de inimă. Pentru o aromă mai specială cafelei, puteți încerca să adăugați un praf de cacao. Poate că această rețetă va deveni cea preferată. Până nu încercați nu veți putea afla.

Cele patru sfaturi de mai sus nu sunt greu de urmat. De aceea, vă sfătuim să le încercați măcar o dată pe toate și să vedeți dacă vi se potrivesc.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5