CUPA HENIU, EDIŢIA A II-A LA FOTBAL

În perioada 15-16 august 2009, la Prundu Bârgăului, s-a desfăşurat, timp de două zile, cea de a doua ediţie a Cupei Heniu la fotbal, organizată, în acest an de către Consiliul Local al comunei şi SC “Pedasiv”, administrată de Penciu Paşcu Vasile, consilier local, membru al Comisiei Cultură – Sport - Sănătate şi SC “Sool”, sub administrarea lui George Ruscău, preşedintele Clubului Heniu, din Prundu Bârgăului.

În cadrul acestei ediţii echipa Heniu Prundu Bârgăului, gazdă a evenimentului fotbalistic şi-a prezentat lotul de jucători cu care va ataca în noul sezon competiţional al campionatului Ligii a IV-a.

La această competiţie sportivă au participat următoarele echipe: Voinţa Livezile (Liga a III-a), CFR Cluj (echipa de juniori A), Gloria Bistriţa (echipa de juniori A) şi gazdele de la Heniu Prundu Bârgăului.

Programul jocurilor şi rezultatele obţinute au fost următoarele:

Sâmbătă 15 august:

- ora 16.00: Voinţa Livezile - Gloria Bistriţa (juniori) 1-0

- ora 18.00: Heniu Prund - CFR Cluj (juniori) 1-0

Duminică 16 august:

- ora 15.00: Finala Mică

Heniu Prundu Bârgăului - Gloria Bistriţa 0-0, 7-6 dp 11m

Finala mare:

Voinţa Livezile - CFR Cluj 4-0

Clasament:

1. Voinţa Livezile

2. CFR Cluj – Napoca (juniori)

3. Heniu Prundu Bârgăului

4. Gloria Bistriţa (juniori)

Competiţa sportivă a fost spectaculoasă, toate echipele luptând pentru obţinerea marelui trofeu, a diplomelor şi cupelor, dar şi a titlurilor de cel mai bun jucător, cel mai bun portar şi trofeul Fair-Play. Raul Avram, de la Heniu a fost declarat portarul turneului de la Prundu Bârgăului.

Comentarii

03/10/09 08:02
GAUN

CFR CLUJ s-a calificat in finala mare si daca a fost invinsa in prima etapa;
A fost blat ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5