Cupa Tineretului PDL la fotbal, adjudecată de Uriu

TDL BN

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc în comuna Uriu finala Cupei Tineretului PDL la fotbal. Competiţia s-a desfăşurat pe parcursul mai multor luni de zile, la ea participând mai multe echipe din toate regiunile judeţului formate din membri ai organizaţiilor locale de tineret a PDL .

În finala disputată în comuna Uriu, s-au întâlnit echipa din localitate şi echipa din Runcu Salvei, câştigătoarea fiind echipa din Uriu. La întâlnirile fotbalistice disputate în tot judeţul au fost angrenaţi peste 300 de tineri ai Tineretului Democrat Liberal Bistriţa-Nasăud, tineri care au socializat şi s-au bucurat de participarea la o astfel de competiţie sportivă.

Toate aceste acţiuni desfăşurate în judeţ au fost sprijinite de către deputatul Ioan Oltean, senatorul Cristian Florian precum şi de către primarii PDL din localităţile în care au avut loc meciurile de fotbal, la finalul competiţiei tinerii finalişti aducând mulţumiri tuturor celor care au contribuit şi au susţinut această manifestare fotbalistică.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5