Cursuri gratuite pentru şomeri, pe bani europeni

Asociația pentru Infrastructură Regională și Dezvoltare Durabilă(AIRDD)- Someș Dej, alături de Consiliul Judeţean Alba, Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, Asociaţia pentru Acţiuni Sociale prin Metode Educative Active Ocna Mureş, Asociaţia Prometeu Câmpia Turzii, organizează cursuri gratuite adresate şomerilor şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cu domiciliul stabil în mediul urban. Publicul ţintă se poate forma ca: bucătar (durata-6 luni); ospătar (durata-6 luni); ajutor de ospătar (durata-3luni); ajutor de bucătar (durata-3 luni); îngrijitor bătrâni la domiciliu – (durata-3 luni); baby sitter (durata-3 luni); cofetar (durata-3 luni); patiser (durata-3 luni); lucrător în comerț (durata-3 luni); vorbitor de limba germană – nivel de începător (durata 10 zile); vorbitor de limba engleză – nivel de începător (durata 10 zile); operator pe calculator – (durata 10 zile); sau în domeniile comunicării – (durata 3 zile) şi al competențelor antreprenoriale – (durata 3 zile).
Cursanţii vor primi subvenţii (burse) pentru fiecare zi de instruire la care sunt prezenţi.
Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare doritorii se pot adresa persoanelor din cadrul biroului de proiect la numerele de telefoanele: 0264-220 908; 0736641430; 0736641429 de luni până vineri între orele 09.00-17.00, sau se pot prezenta la sediul asociației din Dej, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 71.
Organizarea se face în cadrul proiectului POSDRU/125/5.1/S/126058 “Oportunități sporite pentru șomeri și persoanele în căutarea unui loc de muncă, din regiunile Centru și Nord-Vest, pentru participarea viitoare pe o piață a muncii modernă, flexibilă și inclusivă” și sunt certificate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări. Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013 ”Investeşte în oameni !”, Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenţie 5.1 „Dezvoltarea si implementarea măsurilor active de ocupare”.

Comentarii

02/05/14 19:28
nelu

se adreseaza si celor din judetul bistrita -nasaud ? nu imi dau seama din articol

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5