Golden Belt – ediție jubileu la Târgu Mureș

Dana Pița Borzei, medalie de argint la Centura de Aur "Nicolae Linca"! Timeea Motogna, spre Europene!

 
La Târgu Mureș s-au reunit mai mulți medaliați europeni și mondiali și viitori medaliați, pentru o ediție jubileu a Centurii de Aur - ”Nicolae Linca”. La 50 de ani distanță de la startul acestui turneu internațional de referință al României, care a crescut până la statul de ”mini-mondial” și care ani de-a rândul a fost criteriu de calificare la Jocurile Olimpice, s-au reunit acum la Târgu Mureș sportivi din 13 țări: Uzbekistan, Italia, Spania, Irlanda, Georgia, Moldova, Germania, Bulgaria, Austria, Belgia, Ungaria, Ucraina, ROMÂNIA. Partenerul Federației Române de Box, în organizarea acestui eveniment de referință pentru boxul și sportul românesc, a fost Primăria Municipiului Târgu Mureș.
 
 
Bilanțul senioarelor la Centura de Aur "Nicolae Linca" este unul foarte bun. Dana Pița Borzei, de la CSM Bistrița, a cucerit medalia de argint la categoria 63 kg.
Lăcrămioara Perijoc, la cat. 54 kg, a obținut Locul 1, Steluța Duta (cat. 48 kg) - Locul 2, Alexandra Maria Petcu (cat. 81 kg) - Locul 2, Eugenia Anghel (cat. 50 kg) - Locul 3, sportivele fiind pregătite de Adrian Lăcătuș - antrenor coordonator și Mihaela Lăcătuș - antrenor principal.
"Dorim mult succes echipei feminine de tineret, care pe data de 10 aprilie va pleca la Campionatele Europene din Sofia (Bulgaria). Să urmați exemplul fetelor care au boxat la Centura de Aur și să vă întoarceți acasă cu cele mai stralucitoare medalii", a transmis Federația Română de Bpx.
Printre sportivele care participă la Campionatul European se numără Timeea Motogna, de la CSM Bistrița, pregătită de antrenorul emerit Nicolae Zăpârțan și de instructorul sportiv Alexandru Burz.
 
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5