Daniel Suciu: Nu vreau pensie specială!

Am intrat in Parlament când aveam 32 de ani și nu mi-am dorit acest lucru pentru beneficii suplimentare la pensie. Acum, la 40 de ani, gândesc la fel. Și voi acționa în consecință, astfel încât peste 25 de ani, dacă va fi rânduit să ajung acolo, să nu beneficiez de pensie specială sau beneficii suplimentare.
Daniel Suciu anunţă că va demisiona cu câteva zile înainte de finalizarea mandatului, iar pentru mandatul anterior va face o declaraţie notarială de renunţare. Trebuie să beneficiem fiecare cu cât am contribuit şi să nu avem un statut deosebit doar pentru că suntem parlamentari.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

24/11/20 16:29
Paul

Motto:
“Că eşti o simplă nulitate,
O secătură, un spanac,
Un nătărău, un terchea-berchea…
De ce s-o spun? Mai bine tac!”
(Alexandru Tiron-Sphinx- Unui om de nimic)

Daniel Suciu minte cu nerusinare atunci când declară că nu vrea pensie specială. Acest neica-nimeni a fost Vicepremier in guvernul de tristă amintire condus de Viorica Dăncilă care a adoptat prin OUG pentru Codul Administrativ si care prevedea intre altele inclusiv pensii speciale pentru alesii locali, desi există decizii ale CCR incă din 2016 prin care s-a stabilit că pensiile speciale pentru aleșii locali sunt neconstituționale. Ce credibilitate mai poate avea un asemenea individ?
Vezi: https://www.comisarul.ro/articol/zegrean-adoptarea-codului-administrativ...

24/11/20 19:07
Eugen

Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase. După numeroase legi promulgate cu dedicație de pensii speciale, mai nou pentru aleșii locali, cine să-i mai creadă !?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5