Deputatul Ionuţ Simionca: Voi propune o lege prin care să îmi desființez propria pensie specială!

Deputatul Ionuţ Simionca (PMP) anunţă că nu există niciun temei prin care parlamentarii să beneficieze de pensii speciale, astfel că va iniţia un proiect perin care aceste drepturi să le fie luate aleşilor.

“O să propun o lege prin care să îmi desființez propria pensie specială! Sunt parlamentar, dar consider că nu există niciun motiv pe lumea asta ca parlamentarii să beneficieze de pensii speciale. De altfel, nicio pensie specială nu poate fi justificată, toți oamenii trebuie să primească pensii în funcție de contributivitate. Împreună cu colegii din conducerea PMP, am decis să depunem în Parlament, în perioada următoare, un proiect de lege împotriva pensiilor speciale. Vrem să le eliminăm pentru că le considerăm un furt din banul public”, declară parlamentarul bistriţean.

         Vicepreşedintele PMP susţine că singurii care merită să aibă un statut special sunt veteranii de război, “cei care au luptat pentru onoarea României în întreaga lume”.

“În rest, nu facem nicio concesie. Aștept părerile dumneavoastră pe această temă, vreau să fiu sigur că fac exact ce trebuie. Deci: sunteți de acord cu desființarea pensiilor speciale?”, întreabă parlamentarul bistriţean. 

Comentarii

30/06/18 11:33
carcotas

Corect domnul Simionca !
Bine ar fi, pentru ca am auzit ca sunt politzai care au trecut in pensie, cu o pensie dubla decat salarul pe care l-au avut cand s-au pensionat si efectiv nu pricep cum si prin ce smechereli ori scapari de lege prost facuta s-a intamplat asta .
Ba mai mult, dupa ce ca pensia o iau de la stat, multi s-au angajat inapoi, tot la stat, pe aceleasi posturi, ma refer la Politia Locala. Pai intreb in acest caz: DACA ESTE APT SA FIE POLITZIST DE CE I -A APROBAT CEREREA DE PENSIONARE ? DE CE NU MAI POATE LUCRA LA POLITIA NATIONALA, DAR LA CEA ALOCALA POATE , si inca prin cumul de pensie cu salarul ... Nu dau nume, dar stiu pe cineva care are pensie 45 de milioane de lei si de la Politia Locala mai ia inca 65... pe aceiasi functie similara ... si i se cumuleaza pensia cu salarul. INCREDIBIL !!!
Intreb, daca cei care au gandit asa ceva sunt sau nu normali la cap ... ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5