Daniel Suciu: Răspunsul la cine pe cine a înregistrat cred că este la Ioan Oltean

 

         Vicepreşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Daniel Suciu, consideră că apariţia stenogramelor din şedinţa PNL de la Bistriţa arată că liberalii, “per rit vechi” sau nou, se merită unii pe alţii, înregistrările demonstrâjnd “o enorm de mare bărbăţie politică”.

 “Este o dovadă de enorm de mare bărbăţie politică să te înregistrezi într-o şedinţă, unii pe ceilalţi. E un tip de comportament dubios, să te duci într-o şedinţă şi să înregistrezi absolut tot ca să ai monedă de schimb într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat. Nu m-aş băga în rufele murdare ale PNL, chiar dacă am fost coleg şi, la un moment dat, chiar prieten cu Stelian Dolha”, a spus Suciu, răspunzând unei întrebări.

 În opinia sa, copreşedintele PNL BN, Ioan Oltean, care a ajuns la un grad de maturitate politică de neatens, ar avea răspunsul întrebării cine pe cine a înregistrat.

“În schimb, noi cei care 9 luni de zile am fost într-o coaliţie guvernamentală cu Ioan Oltean, noi ştim foarte bine cine este acest preşedinte şi ce tip de politică duce.

Răspunsul la cine pe cine a înregistrat, din ce am văzut  din exterior şi mai am şi prieteni în judeţul acesta, cred că este la Ioan Oltean direct. Ştim ce se vorbeşte pe surse, că s-a lăudat că are înregistrări. Dacă aceasta este viziunea despre politică a noului PNL, care se încadrează la “Ne-am luat ţara înapoi”, adică “Ne-am luat înregistrările înapoi”, n-au decât să meargă înainte cu asemenea lucruri.

Am aflat care este părerea liberalilor de rit vechi despre pedelişti sau actualii liberali de rit nou, n-au decât să-şi frângă capetele, să cumpere, probabil, instrumente de înregistrare mai performante.

Dacă au ajuns la aşa ceva, înseamnă că îşi merită soarta. Mie îmi pare rău că despre Bistriţa s-a discutat din nou despre asemenea lucruri, nu îmi pare rău că este, din nou, numele lui Ioan Oltean. A ajuns la un grad de performanţă politică pe care nimeni din acest judeţ nu îl va egala.  Să se spele pe cap cu înregistrările lor. Nu îmi pare rău de niciun personaj pomenit sau implicat în acest subiect pentru că se merită unii pe alţii”, a concluzionat social-democratul.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5