Evenimentul Zilei: Deputatul Oltean a vrut să afle de la şeful IPJ cine l-a făcut „învăţător ratat”. Se pare că un angajat SRI

sursa: Evenimentul Zilei

 

Evenimentul Zilei vă prezintă în exclusivitate, în mai multe episoade, cât de întinsă era caracatița corupției care a pus stăpânire pe Inspectoratul de Poliție al Județului Bistrița Năsăud. Vă vom prezenta numele tuturor polițiștilor care apar în dosar și ce abuzuri incredibile, pentru zilele noastre, au comis aceștia. Anchetatorii susțin că aproape zece la sută din polițiștii de la IPJ Bistrița Năsăud sunt implicați în fapte de corupție. Primul serial se referă la comisarul șef Ioan Ovidiu Mureșan, inspectorul șef al IPJ Bistrița Năsăud.
 

Cu ajutorul unor microfoane montate în biroul inspectorului șef, procurorii DNA Cluj au fost descoperit foarte multe fapte de corupție în care era implicat șeful IPJ Bistrița Năsăud. Între cei care au apelat la serviciile lui Mureșan a fost și deputatul Ioan Oltean.

Numele deputatului PNL, fost PDL, Ioan Oltean apare în dosarul polițiștilor corupți de la IPJ Bistrița Năsăud, inspectorul șef Ioan Ovidiu Mureșan, comisarul șef Robero Hasnaș, șeful Poliției Rutiere și inspectorul principal Leon Cloșcă, șeful Poliției Rutiere din Năsăud. Cei trei au fost arestați pentru 30 de zile, pentru fapte de corupție.

Procurorii DNA Cluj susțin că Ioan Oltean a apelat la comisarului șef Ioan Ovidiu Mureșan, șeful IPJ Bistrița pentru a afla cine este persoana care scrie comentarii calomniatoare la adresa lui, care sunt postate la diferite articole de presă publicate de presa din Bistrița.

Întâlnirea a avut loc în data de 8 august 2014, în biroul șefului IPJ Bistrița Năsăud. În prima fază, Oltean a depus o ”petiție” la Poliția Bistrița ”prin care solicitase identificarea persoanei care a postat pe internet un comentariu negativ la adresa deputatului, comentariu în care l-a numit învățător ratat”.

 

Deputatul a fost nemulțumit de răspunsul oficial pe care l-a primit, prin care era anunțat că numele persoanei care a postat comentariul respectiv nu poate fi fi comunicat decât printr-o dispoziție a instanței, Oltean a apelat la serviciile inspectorului șef al IPJ Bistrița. ”Cu toate acestea, Mureșan Ioan Ovidiu i-a comunicat verbal deputatului Oltean Ioan faptul că IP-ul calculatorului folosit pentru postarea comentariului aparține numitului N. Marius, angajat al SRI Bistrița Năsăud”, se arată într-un document oficial al DNA Cluj.

Ulterior, după ce a ”sifonat” informația confidențială, inspectorul șef Mureșan le-a spus unor polițiști că scurgerile de informații sunt nepermise în instituția pe care o conduce.

Comentarii

28/11/14 12:49
Doru Morozan

mai este loc la puscarie si pt aceast Ioan Oltean de fapt un nimeni cum sint atitia altii ifiltrati in scena politica romaneasca.
Este demential jaful de fat cunoscut ce se intimpla in Romania, jaful ce a dus la saracirea unei mari pari a populatiei. Si inca mai asteptati sa vedeti ce plagiatorul Ponta si cioclul Dragnea va mai oferi dupa 01.Ianuarie 2015.

30/11/14 06:48
TEODOR

Doru ,după tine cine ar trebui să preia puterea ,care partid (e ) ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5