De ce nu este interesant cu cine votează Crețu?

Motivația publică a primarului Crețu referitoare la intenția lui de vot este în primul rând una penibilă, subversivă și ipocrită. În al doilea rând, democrația românească, schilodită de PSD și apărată de români împreună cu președintele IOHANNIS, ne permite să ne exprimăm în mod liber votul.  În al treilea rând, "uite cine cu cine vorbește" despre mandate discutabile, comportamente lamentabile și campanii deplorabile!

Unul care timp de trei mandate de primar nu a avut alt scop decât îngroparea banilor bistrițenilor în dealul Cocoș. Unul care a condus orașul ca pe propria lui moșie. Unul pentru care orice dezbatere pe problemele orașului este un simulacru ieftin pentru simplul fapt că voința lui e lege. Unul care și-a majorat singur salariul la maximul prevăzut de lege. Unul pentru care managementul înseamnă intimidare. Unul care te minte în față fără să clipească. Unul care a ținut Bistrița în evul mediu. Enumerația ar putea continua, dar am scris deja atâta despre acest personaj demagog încât mi se face silă să mai continui.

Iată ce spunea marele guru în comportamente, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012: "O dezbatere televizată nu cred că este cea care rezolvă această problemă. Mă interesează o dezbatere în fața sindicatelor Cartel Alfa, BNS, sau a altor cetățeni, care să poată să aprecieze în mod direct. Nu mă voi duce (la televiziunile locale n.r.) să le fac notorietate celorlalți candidați, îi las să și-o facă singuri".

Nici nu mă aștept ca și Crețu să-l voteze pe Klaus Iohannis și nici nu e nevoie. Crețu este un comunist convins și mai mult, un inginer de nivelul Vioricăi Dăncilă. Dacă Dăncilă prin ingineriile ei a reușit să reducă aria cercului la o linie (la pătrat totuși), Crețu a făcut din Bistrița un “Mare târg” de vară!

Deci, tovarășe Crețu, votați liniștit cu Dăncilă. Poate împreună veți reuși să calculați corect aria cercului în care o să vă învârtiți.

consilier municipal PNL, Ioan Petelu

Comentarii

20/11/19 19:14
arpastean ion

Opinia primarului Crețu este opinia unui alegător liber care are acest drept de a se exprima. Dreptul este garantat de constituție, tot astfel cum în cadrul campaniei electorale alegătorii își pot exprima opțiunile fără să fie puși la zid.
Ce drept își ia autorul articolului de al pune la zid pe primarul Crețu, de a nega competența profesională ca inginer, de a contesta o carieră este greu de cântărit.
Lupta politică este ușoară de înțeles, dar atacul sub urban nu mai stârnește admirație în acest timp. Această fiere vărsată nu mai are niciun efect public.

21/11/19 07:47
guru

,, Consilierul,, din poveste aparține unui grup care știe numai să jignească.Mă așteptam să amintească cum că PSD-ul și membrii lui trebuie duși la reeducare la Canal.El nu este inginer, poate un mic cioflincar cu pretenții.Doamne, ocrotește-i pe români!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5