Diana Morar: Bistriţencele nu se regăsesc în modelul feminin al premierului Viorica Dăncilă!

Av. Diana Morar, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale B-N,  le-a mulţumit tuturor doamnelor care şi-au dat semnătura pentru susţinerea candidaturii preşedintelui Klaus Iohannis, menţionând că bistriţencele nu sunt de acord cu modelul feminin propus de premierul Viorica Dăncilă.

         „Bistriţencele îl susţin într-un număr foarte mare pe preşedintele Iohannis, ecourile au fost foarte bune. Sunt convisă că toate femeile care au venit şi şi-au arătat susţinerea faţă de preşedintele Klaus Iohannis nu sunt de acord cu modelul feminim pe care-l oferă candidata la preşedinţie a PSD, premierul Viorica Dăncilă. Femeile nu au cum să se regăsească într-un astfel de model feminin care lucrează cu bună ştiinţă la uzurparea viitorului nsotru şi al copiilor noştri în România”, a precizat Diana Morar.

         Potrivit acesteia, femeile sunt mult mai pragmatice şi mai analitice în susţinerea unei candidaturi, iar „Viorica Dăncilă nu poate să fie o soluţie pentru România în cea mai importantă funcţie de reprezentare a poporului român”. „Dragi oameni, PSD a distrus bunăstarea românilor de astăzi şi a generaţiilor viitoare. Astăzi, avem supraacciză la carburanţi, avem suprataxarea contractelor part-time, TVA defalcat, taxa pe stâlp II, TVA care nu a scăzut la 18%, avem cea mai mare inflaţie din UE, cele mai mari dobânzi de plătit din UE (...), avem Ordonanţa 114. Toate sectoarele din economie au fost distruse, producţia industrială a scăzut în urma adoptării Ordonanţei cu 7% faţă de anul trecut. Avem în total o gaură la buget, în ultimele şase luni, de 10,4 miliarde lei, acoperită cu împrumuturi”, a reclamat Diana Morar.

         Consilierul municipal a criticat şi iniţiativa ministrului Finanţelor, respectiv „Puşcărie pentru persoanele juridice şi fizice cu datorii la stat”, asta în timp ce companiile publice au datorii de peste 90 miliarde lei. Diana Morar a menţionat că este un atac şi o tentativă de distrugere asupra sectorului privat, principalul motor al economiei româneşti. „Pentru cine mai are dubii că Viorica Dăncilă poate fi un preşedinte pentru România, acest lucru se va legitima prin rezultatul votului din 10 şi 24 noiembrie. Speranţa PNL este că moţiunea de cenzură va atinge numărul necesar pentru a fi promovată în Parlament şi acest Guvern va cădea înainte de finalul campaniei electorale”, a concluzionat Diana Morar.

         În context, Calo Viorica, preşedintele organizaţiei de seniori a PNL, a ţinut să precizeze că este convinsă că preşedintele Klaus Iohannis va câştiga alegerile atât în Bistriţa-Năsăud, cât şi în România, asta după reacţiile oamenilor cu care a intrat în contact.

 

 

Comentarii

19/09/19 09:06
cititor

No, nu va imbatati cu apa rece, ptr ca toti cei aflati astazi la putere, vor vota impotriva lui Gica Contra ( cum il numesc ei ) si vor iesi la urmatoarele votari cei de la HASTAG !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5