Diana Morar (PNL): Vom lansa o discuție privind ieșirea municipiului Bistrița din ADI Deșeuri

   Consilierul municipal Diana Morar, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din Bistriţa-Năsăud, susţine că PNL scrie istorie în aceste momente, având primul guvern monocolor de după Guvernul Tătărescu din 1937. Potrivit acesteia, Viorica Dăncilă nu putea reprezenta cea mai importantă funcţie în stat, „cum de altfel nu poate fi nici preşedintele ţării”, o dovadă fiind şi faptul că nici colegii de partid nu o susţin direct, toţi „bărbaţii politici ai PSD B-N preferă să stea ascunşi în spatele unui semn electoral în formă de inimă”.

          „Aceasta ne dă speranţa că preşedintele Klaus Iohannis va fi învingător încă din turul întâi, cu un scor de peste 50%”, a explicat Diana Morar.

          În context, aceasta a anunţat că aleşii PNL din CL Bistriţa vor demara procedurile pentru ieşirea municipiului Bistriţa din ADI Deşeuri, asta în contextul în care au fost mărite tarifele, iar Supercom a devenit „un asistat politic” la masa PSD, primind în avans un milion de euro/an pentru un serviciu pe care nu l-a prestat.

          „Municipiul Bistriţa nu poate sta cu un singur vot în această formă asociativă numită ADI Deşeuri, întrucât ponderea pe care o aduce ca investiţii şi pondere este de peste 70%”, a mai spus Diana Morar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5