De la Năsăud în Sicilia, prin Erasmus

În săptămâna 14-18 martie, o delegație a Școlii Gimnaziale "Mihai Eminescu" Năsăud formată din Floroae Andreas, Răzvan Țiganetea, Niculae Sebastian, Moldovan Andrea, Retegan Sonia, Timiș Ariana, Antohe Antonia însoțiți de profesorii Timiș Adela și Antohe Cornel s-a aflat în localitatea Rosolini din regiunea italiană Sicilia. 
Aici au participat la a patra mobilitate din cadrul proiectului Erasmus "Active, Creative, Enterprising" alături de parteneri din Polonia, Grecia, Spania și bineînțeles Italia. 
În cadrul întâlnirii a avut loc o prezentare și un turneu de jocuri economice precum și o discuție despre utilitatea acestora în învățământul școlar. Școlile au prezentat propriile idei pentru predarea jocurilor. Vizita a fost însoțită de ateliere de genul "Game as business - business as a game" 
În urma mobilității elevii au dobândit cunoștințe și abilități legate de economie și antreprenoriat, vor face schimb de experiență cu alți participanți la proiect, și-au dezvoltat competențele de comunicare în limba engleza. 
Pe lângă cele relatate mai sus delegația a vizitat multe obiective turistice de ordin istoric, cultural și religios și nu numa :orașul Modica, Noto, Siracusa, Vendicari, vulcanul Etna etc. 
"A fost o experiență fantastica!", au spus toții copiii în cor. 
 
  Director, prof. Greabu Maria - coordonator

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5