De luni, noi restricții în municipiul Bistrița și comunele Sânmihaiu de Câmpie și Braniștea!

Noi restricții în municipiul Bistrița și comunele Sânmihaiu de Câmpie și Braniștea!

Potrivit Hotărârii C.J.S.U. nr.91/28.03.2021, în unitățile administrativ-teritoriale unde incidența cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 4/1000 de locuitori, se introduc noile restricții:
- în timpul săptămânii, circulația în afara locuinței/ gospodăriei este permisă până la ora 22:00, iar activitatea operatorilor economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, se va desfășura până la ora 21.00.
- în zilele de vineri, sâmbătă și duminică circulația în afara locuinței/ gospodăriei este permisă până la ora 20:00, iar activitatea operatorilor economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, se va desfășura până la ora 18.00.
- se suspendă activitatea operatorilor economici desfășurată în spații închise domeniul sălilor de sport/ fitness.

Aplicabilitatea măsurilor încetează când rata de incidență scade sub 3,5 la 1000 de locuitori.

Prevederile Hotărârii C.J.S.U. 91/28.03.2021 vor intra în vigoare din 29 martie.

Modelele de adeverință de la angajator, respectiv de declarație pe proprie răspundere pentru cele două intervale orare de restricționare a circulației în afara locuinței pot fi descărcate accesând următorul link:
https://cetrebuiesafac.ro/modele-declaratii

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5