De Rusalii, ambuteiaj la Colibiţa ! Drumul nu a făcut faţă ! Nu avem parcări şi benzile se blochează ! Ce spun turiştii ?

În minivacanţa de Rusalii, staţiunea Colibiţa a fost plină de turişti. Maşini de Bucureşti, Timişoara, Iaşi, ce mai, din toată ţara, au venit să vadă marea de la munte, sau Alpii României, cum se vorbeşte, mai nou, de zona cu cel mai ozonat aer din ţară. Deşi lacul este cu câţiva metri înălţime mai mic, tot bine arată. Toate bune şi frumoase, doar că oamenii au fost prinşi într-un ambutejaj ce a blocat drumul. Dacă maşinile sunt parcate pe ambele sensuri, nu se mai poate merge din ambele direcţii. Nici ţipenie de oameni ai legii care să facă ordine. Uimiţi de ceea ce au văzut turiştii spun că se vor mai întoarce aici, dar aşteaptă şi parcări în staţiune, acum că drumuri sunt mai bune prin reabilitare, dar şi mai multe posibilităţi de petrecere a timpului liber, făcute organizat, de instituţiile statului, sau de agenţii de turism. Dar şi mai multe locuri de cazare. Poate, după declararea zonei ca staţiune, lucrurile se vor schimba. Până vor avea şi alte alternative, turiştii s-au răcorit pe pontonul de la complexul Fisherman’s, au făcut o tură cu barca sau au ales plaja Plaja Cool(ibiza), tot a complexului. Un loc frumos, pentru care managerul merită felicitări.
Sperăm ca pe viitor să avem şi opţiuni de petrecere a timpului şi din partea statului, aşa cum se întâmplă la Figa, sau cine ştie să se facă şi acel hotel abandonat.
Colibiţa este un colţ de rai, unul dintre cele mai frumoase din lume, iar judeţul ar putea face aici bani frumoşi. Depinde de noi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5