De Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, Supercom derulează două campanii în Bistriţa-Năsăud

Ziua internaţională pentru reducerea riscului dezastrelor naturale, marcată în fiecare an în data de 13 octombrie, este sărbătorită de Supercom, anul acesta, prin două campanii care au ca scop creşterea calităţii mediului înconjurător. Compania S.C Supercom SA sprijină prevenirea şi informarea populaţiei asupra protejării mediului, întrucât un factor al dezastrelor naturale este chiar lipsa suficientă de protecție a mediului înconjurător.

În plină desfăşurare este campania de conştientizare care implică 10 şcoli din judeţul Bistriţa-Năsăud şi vizează educarea celor mici prin activităţi de colectare selectivă. Pentru elevii care colectează cea mai mare cantitate de deşeuri, Supercom oferă premii în valoare totală de 18.749 lei, care constau în 10 biciclete Mountain Bike, 100 boxe portabile şi 100 de seturi de căşti audio. Luna octombrie surprinde, de asemenea, una dintre cele 6 campanii gratuite din an, de colectare a deşeurilor voluminoase din fata porţii cetăţenilor şi depozitarea în locurile special amenajate, unde acestea sunt supuse procedurilor specifice.

Adoptarea unui comportament potrivit în rândul cetăţenilor cu privire la gestionarea corectă a deşeurilor este o adevărată provocare, motiv pentru care Supercom desfăşoara în fiecare an, în judeţul Bistriţa-Năsăud, campanii de informare şi conştientizare destinate populaţiei. În ceea ce priveşte activitatea de prevenire, operatorul de salubritate Supercom organizează activităţi în toate şcolile din judeţ, prin care contribuie la educația pentru protejarea mediului a generaţiei tinere. Cei mici au ocazia să înveţe despre felul în care activităţile de zi cu zi au o influenţă asupra mediului şi sunt invitaţi să se alăture activităţilor practice.

Protecţia mediului înconjurator rămâne în centrul atenţiei companiei noastre, astfel, următoarea campanie de colectare gratuită care vizează predominant deşeurile vegetale se va desfăşura la începutul lunii noiembrie 2022. Programul va fi comunicat în cele ce urmează tuturor utilizatorilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5