Decsei Attila: Candidaţii noştri au o sarcină uşoară în campanie. Nu trebuie decât să prezinte rezultatele obţinute până acum de UDMR

Liderul UDMR B-N, Decsei Attila, le cere candidaţilor maghiari să vorbească sincer despre rezultatele, succesele, dar şi eşecurilor obţinute de UDMR, şi astfel sarcina lor va fi una uşoară.


,,Candidaţii UDMR au o sarcină uşoară în campanie, nu trebuie decât să prezinte rezultate obţinute până acum de către Uniune. Trebuie să ne prezentăm sincer rezultatele, succesele, dar trebuie să vorbim liber şi despre eşecurile noastre. Sloganul nostru în această campanie este ,,Clădim Transilvania!” Nu ajunge doar să crezi în Transilvania aşa cum o fac unii, mai ales partidele nou înfiinţate, pentru Transilvania trebuie muncit zi de zi, Transilvania trebuie construită în conttinuare pentru fiecare om, pentru că fiecare om contează”, a spus preşedintele UDMR B-N.


Decsei Attila a menţionat că organizaţia judeţeană UDMR este la curent cu principalele probleme cu care se confruntă comunitatea maghiară, deoarece reprezentanţii UDMR au reuşit să stea de vorbă până în prezent cu circa 800 de familii, au realizat sondaje, şi ,, astfel, pot afirma că programul nostru a fost scris de oamenii maghiari.


,,Până în prezent UDMR B-N , cu organizaţiile locale şi cu candidaţii, am ajuns la aproximativ 800 de familii, iar până la finele acestei campanii electorale ne-am propus să ajungem până la 3.990 de familii. Ştim ce avem de făcut, deoarece până acum am chestionat 1.800 de familii din judeţ, ceea ce înseamnă opinia a 4.500 de oameni. Astfel, pot afirma că programul nostru a fost scris de oamenii maghiari. Printre problemele semnalate, principalele 5 probleme se referă la lipsa locurilor de muncă, dificultăţile traiului zilnic, starea drumurilor, starea reţelelor de apă şi canalizare, calitatea serviciilor medicale, respectiv protejarea mediului înconjurător. Chestiunile specifice care privesc comunitatea maghiară sunt dreptul folosirii limbii materne, drepturile minorităţilor, autonomia culturală, învăţământul în limba maternă. Programul nostru vizează răspunsul şi soluţiile la aceste aşteptări”, a concluzionat liderul maghiar.


Decsei Attila candidează din partea UDMR la preşedinţia Consiliului Judeţean, totodată Uniunea având în judeţ cinci candidaţi pentru funcţia de primar, în municipiul Bistriţa şi în patru comune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5