UDMR BN pregătit pentru alegerile parlamentare

Staful de campanie electorală UDMR BN alcătuit din 5 membrii, şi condus ca şef de campanie de către Sipos Timea desemnată de către Uniunea Democrată a Tinerilor Maghiari din Bistriţa (UDTM), a început pregătirile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.
Membrii stafului sunt tot timpul deschişi la părerile tuturor, deoarece avem cu toţii un ţel comun: pe lângă a menţine şi a dezvolta identitatea naţională, limba maternă, tradiţiile culturale urmărim şi dezvoltarea economică şi socială a acestei ţări.
Staful de campanie alături de preşedintele UDMR BN, Décsei Atilla, şi conducerea organizaţiei judeţene, şi-a început deja activitatea, având prima şedinţă de lucru în cursul zilei de 10. octombrie. Au fost prezenţi: candidatul la colegiul uninominal 2 la camera deputaţilor domnul Fehér Gábor şi candidatul la colegiul 2 senat Balázs Dénes. Pe lângă discutarea problemelor organizatorice privind campania electorală, candidaţii şi membrii stafului au definitivat platforma program pe baza căruia vor aborda campania electorală. După terminarea şedinţei atât membrii stafului, cât şi candidaţii au declarat în consens că organizaţia judeţeană UDMR BN este pregătită din toate punctele de vedere în ceea ce priveşte alegerile parlamentare din decembrie.
Ca şi în competiţiile electorale precedente UDMR BN va duce o campanie pozitivă, axată în general pe predementele cu care comunitatea maghiară, şi nu numai, se confruntă zi de zi.
Toţi candidaţii propuşi de organizaţia noastră sunt din capul locului, cunosc foarte bine atât colegiul în care intră în cursa electorală şi sunt în legătură permanentă, zi de zi, cu membrii comunităţi.
Ca urmare nu ne vom confrunta cu o problemă în cea ce priveşte rezultatul pe care o va obţine organizaţia judeţeană în scrutinul din decembrie.

Candidaţii UDMR pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie:
Colegiul uninominal nr. 1 – senat: Toók Ecaterina
Colegiul uninominal nr. 2 – senat: Balázs Dénes
Colegiul uninominal nr. 1 – deputat: Szabó Attila
Colegiul uninominal nr. 2 – deputat: Fehér Gábor
Colegiul uninominal nr. 3 – deputat: Bauer Anton Cristian
Colegiul uninominal nr. 4 – deputat: Szilágyi Ileana
Biroul de presă UDMR BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5