Delegație chineză în vizită de lucru la Năsăud

O delegație din municipalitatea chineză Nan Dong a poposit astăzi la Năsăud pentru o întâlnire cu oamenii de afaceri din zona Țării Năsăudului dar și cu reprezentanți ai administrațiilor publice locale și cu reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.
Delegația a participat la o ședință de lucru la Năsăud, după vizita pe care au avut-o la Consiliul Județean Baia-Mare, localitate cu care municipalitatea Nan Dong va semna un acord de înfrățire.
Din delgație au făcut parte doamna Guo Jinnan – președinta femeilor de afaceri chineze în România, Zhong Chen Jian – vicepreședintele Camerei de Comerț și Industrie din Nan Dong, Pan Fubi – reprezentanta Grupului de Firme Newopen, general manager la Newopen Real Estate Invest, Adrian Buga – director operațional Gift House Solutions București, Mihail Vornicov – director juridic Gift House Solutions București și Payer Maria – reprezentant relații internaționale Gift House Solutions București.
Evenimentul a avut loc la Primăria orașului Năsăud, în sala de ședințe a Consiliului Local. La acest eveniment a participat și deputatul PSD Daniel Suciu. Delegația străină a prezentat celor din sală o oferta variată din diverse domenii de activitate, de la artizanat, industrie ușoară și agricultură la construcții civile și educație.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5