O delegatie chineza din Hunan, primita de presedintele Radu Moldovan si prefectul Ovidiu Frent

Presedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, vicepresedintii Ioan Tintean si Vasile Puica, prefectul Ovidiu Frent si subprefectul Ciprian Cedlan au primit vizita unei delegații din Provincia parteneră Hunan (Republica Populară Chineză).

"Provincia Hunan este una dintre cele mai dezvoltate regiuni din RP Chineză, cu 125 de companii din primele 500 din lume, cu sediul aici. Are o suprafață de 210.800 kmp și o populație de 67 milioane de locuitori. De la semnarea Parteneriatului de cooperare între județul Bistrița-Năsăud și Provincia Hunan în 2016, au avut loc misiuni economice între oameni de afaceri din cele două regiuni și schimburi culturale în domeniul artelor plastice.Din delegația chineză fac parte și artiști care vor evolua la Festivalul Internațional “Regele Brazilor” de la Prundu Bârgăului.

Bun venit în județul Bistrița-Năsăud, un județ prieten pentru locuitorii Provinciei Hunan!", transmite presedintele Emil Radu Moldovan.

 

Comentarii

19/08/19 11:12
cititor

Pai, io cred ca daca ne-am uni oficial cu Republica Chineza si ne vom intorce inapoi la " Regimul din vremea Ceau "... tot mai bine ar fi pentru noi , ca actualmente am devenit " sclavii si terenul de testare chimica agro-alimentara " a Europei ... care spera cat de curand " po.pu.li.mea romana " sa dispara ... ! ! !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5