Deputatul Bogdan Ivan: Gloria este a noastră. A tuturor. În jocul politico-administrativ, unii au ales vorbele, iar Consiliul Județean faptele!

Declaraţie politică

Gloria este a noastră. A tuturor. În jocul politico-administrativ unii au ales vorbele, iar Consiliul Județean faptele. Asta este diferența. Avem echipă de fotbal. Hai Gloria!
Consiliul Județean salvează fotbalul bistrițean! Primăria Bistrița s-a jucat doar cu vorbele!
Vrem, nu vrem, fotbalul este un fenomen social, dincolo de a fi un sport. Amintirile cu echipa de fotbal Gloria Bistrița nu pot fi șterse din mentalul colectiv al bistrițenilor iar continuitatea acestui sport în județ este pasul corect al unei administrații responsabile.
Deși în campania electorală promisiunile au curs precum apa Bistriței, administrația liberală a orașului a dovedit că se pricepe la un singur joc: jocul cu vorbele.
Conștient de importanța fotbalului, ce s-a revăzut în timp prin lansarea unor fotbaliști care au făcut cinste județului și țării, precum Gabi Balint, Viorel Moldovan și mulți alții, Consiliul Județean condus de președintele Radu Moldovan a decis să sprijine fotbalul județean.
O măsură corectă și în consens cu dorința cetățenilor acestui județ. Acum, începând de la echipele de juniori până la echipa mare, vor fi asigurate condiții de performanță. Copiii și tinerii pasionați de fotbal au din nou o șansă. O șansă oferită de Consiliul Județean care s-a gândit că aici, în Bistrița-Năsăud, fotbalul poate fi din nou #acasă.
În aceste zile se desfășoară Campionatul European. România din păcate nu s-a calificat. Nu avem valoarea de altădată. Una dintre cauze a fost identificată de specialiști: lipsa de interes a autorităților în sprijinirea sportului de performanță. Iată că în județul nostru, CJ sprijină și handbalul și fotbalul.
Fotbalul nu este un doar un joc. Poate înțelege și administrația locală liberală.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5