Echipa de fotbal feminin a Gloriei s-a reunit! Preşedintele CJ, Radu Moldovan: Pentru Gloria, nu există altă variantă decât podiumul. Vă obligă numele!

Echipa de fotbal feminine a CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud care va juca din acest sezon în Liga I s-a reunit luni dimineaţă, la Baza sportivă Gloria. Alături de echipă şi staff, la reunire, au participat preşedintele Consiliului Judeţean – Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului de Administraţie al Gloriei – Ioan Mocan şi preşedintele CS Gloria 2018 B-N – Eugen Cosma.

         „Ne propunem rezultate la fel de bune. Vă prezint o parte din lotul cu care vrem să abordăm noul sezon şi stafful cu care voi lucra. Din vechiul lot au rămas o parte din jucătoare. Săptămâna aceasta ne vom decide dacă mai pleacă sau mai vine cineva. Lunea viitoare vom intra într-o pregătire semicentralizată şi vor mai apărea anumite noutăţi. Începem munca, pregătirea foarte bună, ne propunem rezultate care să bucure suporterii şi pe cei care au avut încredere în lansarea acestui proiect. Sper ca la finalul stagiunii să avem un rezultat care să ne facă să ne mândrim, iar Bistriţa-Năsăud să fie pus pe harta fotbalului pe un loc cât mai sus, dacă se poate pe podium”, a declarat antrenorul principal Călin Svoboda.

         „E încă un moment de bucurie. Vă felicit pentru rezultatele voastre excepţionale pe parcursul sezonului trecut. Vedem cu toţii că fotbalul feminin cunoaşte o dezvoltare rapidă, foarte multe cluburi de tradiţie din România şi în special cluburile de primă ligă au investit foarte mult în fotbalul feminin. Prima ligă de fotbal feminin a crescut şi bătăliile vor fi unele nu foarte simple. Vom face eforturile necesare ca proiectul început că ani în urmă să poată continua. Sunt convins că va fi cu mult mai greu decât acum 5-6 ani, dar în calitatea mea de preşedinte al Consiliului Judeţean, de reprezentant al instituţiei şi al oamenilor, ne vom strădui ca împreună cu colegii din cadrul clubului, cu CA, şi echipa administrativă de la club să asigurăm toate condiţiile pentru performanţă. Clubul Gloria devine încet-încet un mamut, are peste 1500 de sportivi legitimaţi, pentru a le asigura condiţii nu este deloc simplu. Nu există altă variantă la Gloria decât performanţa. Se fac eforturi foarte mari din partea cetăţenilor judeţului Bistriţa-Năsăud să fie asigurate condiţii şi nu vrem de la voi decât să vă ridicaţi la nivelul condiţiilor. Aveţi absolut tot ceea ce vă trebuie, ţine doar de voi şi de staff să vă pregătiţi ca atare pentru a putea aduce bucurii oamenilor. Victoriile atrag susţinători, înfrângerile îndepărtează suporterii. Îmi doresc foarte tare să aducem bucurii suporterilor. Altă variantă decât podiumul nu există. Ne-am fi dorit să facem un lot care să câştige campionatul, suntem pe aproape, e vorba şi de resursele pe care ni le permitem. Pentru Gloria, nu există altă variantă decât podiumul. Vă obligă numele”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Lotul preliminar al CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud:

 

1. DANIELA MUREȘAN – portar

2. VANESSA BOLOȘ – portar

3. SZIDONIA SALAMON – portar

4. MIHAELA PURCIL – fundaș

5. MIRABELA RISTACHE - fundaș

6. CRISTINA CODRESCU - fundaș

7. DENISA PÎNZARIU - atacant

8. ANDREEA CORDUNEANU - fundaș

9. MIHAELA MERLAN -mijlocaș

10. DIANA BINDIU - atacant

11. NATALIA CREȚOIU - atacant

12. CRISTINA CERESCU- mijlocaș

13. CLARA ROȘU – mijlocaș

14. ADINA ROGNEAN - atacant

15. GENOVEVA ROȘIE – mijlocaș

16. DENISA HEISU - fundaș

17. DANIELA MATEȘ - fundaș

18. EDVINA CIONTOȘ – fundas

19. IULIA ZAMFIR - fundaș

20. LARISA SÎRBOVAN - atacant

21. MONICA CREȚU - fundaș

22. OANA NEGREA  - mijlocaș

23. PAULA AGU - mijlocaș

 

 

             Antrenor principal:  CĂLIN SVOBODA

Antrenor secund: DAN DOSAN

Antrenor cu portarii: CĂLIN ALBUȚ

Preparator fizic: LUCIAN ANDREIEȘ

Asistent medical: ALEXANDRA TRIȘCĂ

Antrenor echipe de juniori U15, U11: ANDREI NAGY și FLAVIUS COVRIG

 

             Team Manager - PAUL ȘOMODEAN

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5