Deputatul Bogdan Ivan: Primarii din Bistriţa-Năsăud sunt tranzacţionaţi între Cîţu şi Orban

Deputatul PSD, Bogdan Ivan, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarii din România şi cei din Bistriţa-Năsăud sunt disputaţi de cele două tabere din PNL, cea a premierului Cîţu şi a actualului lider Orban. Din păcate, a spus acesta, au de suferit românii pentru că sunt blocate investiţiile.

          „Ce mă doare e faptul că acum, după luptele interne din PNL pentru şefia partidului, această vendetă au ajuns să fier atât de aproape de oameni încât primarii din Bistriţa-Năsăud sunt cei care sunt tranzacţionaţi fix pentru a vedea cine câştigă viitoarele alegeri din PNL. E foarte tristă soarta celor din PNL pentru că au de ales între un bufon, Sică mandolină, care era şi haios, şi un impotent politic, premierul Cîţu, care nu are capacitatea de a-şi convinge colegii să-l voteze la viitorul Congres PNl şi se comportă dictatorial spunând că Guvernul este cel care conduce şi Parlamentul. E o afirmaţie gravă, împotriva Constituţiei, a art. 14 din Constituţie. Blochează finanţarea PNDL către toţi primarii din România, pentru ca ulterior – să dea Dumnezeu să n-am dreptate, dar 99% sunt convins că va fi aşa – va veni cu Fondul de Rezervă al primului-ministru şi din pix va da miliarde primarilor sau preşedinţilor de CJ care vor trebui să voteze într-un fel sau altul la Congres”, a explicat Bogdan Ivan.

          În context, parlamentarul PSD a menţionat că s-au împlinit 600 de zile de când PNL este la guvernare şi 570 de zile de când ar fi trebuit desfiinţate pensiile speciale, potrivit lui Rareş Bogdan, însă acest lucru nu s-a întâmplat. 

Comentarii

25/06/21 13:05
un cetatean

Ce te doare tovarase este grija pentru binele tau si la gastii din care faci parte!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5