Ioan Ţintean, despre candidatura lui Viorel Cataramă: ,,Este încă o dovadă că PNL este un partid destul de libertin”

Anunţul făcut joi de Viorel Cataramă privind candidatura la funcţia de preşedinte al PNL nu îl sperie pe deputatul PNL Ioan Ţintean, deoarece potrivit acestuia, singurul candidat de succes la şefia PNL este Crin Antonescu, asta în cazul în care nu şi-ar fi anunţat candidatura şi Ludovic Orban.

,,Este încă o dovadă a faptului că PNL este un partid destul de libertin, unde opiniile sunt respectate. La fel de bine, Viorel Cataramă, într-o discuţie a organizaţiei locale din sectorul 2,de care aparţine, ar fi putut să fie propus pentru excludere, şi la ora aceasta era exclus. Se pare că atitudinea preşedintelui Crin Antonescu a fost destul de îngăduitoare, care a spus că dacă vrea omul să candideze, de ce să nu candideze. Ideea că se bazează pe o largă masă de oameni care vor la guvernare, asta vom vedea. Eu cred că la această oră, Crin Antonescu nu are contracandidat, dacă Doamne-fereşte, nu se întâmplă să se producă o ruptură între el şi Ludovic Orban. Dacă s-ar întâmpla o asemenea minune, ar fi o mare problemă pentru partid, pentru că în interiorul partidului, Ludovic Orban are foarte mulţi susţinători, iar eu aş fi pus în situaţia să nu particip la Congres”, a precizat Ioan Ţinean.

Până în acest moment, doar Crin Antonescu şi Viorel Cataramă şi-au anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al PNL. Obiectivul lui Cataramă îl constituie formarea unui guvern de dreapta, împreună cu PDL, executiv care să se bazeze pe o largă susţinere parlamentară.

Viorel Cataramă nu este la prima încercare de acest fel. El şi-a mai anunţat candidatura şi atunci când Călin Popescu Tăriceanu a concurat cu succes pentru postul de preşedinte al PNL, patronul Elvilla renunţând în ultimul moment, când a constatat că nu poate aduna mai mult de câteva voturi din partea colegilor săi de partid.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5