Ioan Ţintean: ,,La această oră, Crin Antonescu nu are contracandidat, dacă nu se întâmplă să se producă o ruptură între el şi Lu

Temerile deputatului PNL Ioan Ţintean par să se adeverească. Ceea ce se tot vorbea pe surse a devenit acum oficial - Crin Antonescu îşi doreşte să devină un lider puternic şi cere alegeri pe bază de moţiuni şi desfiinţarea funcţiei de prim-vicepreşedinte. În aceste condiţii, Ludovic Orban nu are alte opţiuni decât să candideze-îl contracandidează pe Crin Antonescu sau va lua în considerare alte posturi.

Potrivit lui Ţintean, singurul candidat de succes la şefia PNL este Crin Antonescu, asta în cazul în care nu şi-ar anunţa candidatura şi Ludovic Orban.

,,Eu cred că la această oră, Crin Antonescu nu are contracandidat, dacă Doamne-fereşte, nu se întâmplă să se producă o ruptură între el şi Ludovic Orban. Dacă s-ar întâmpla o asemenea minune, ar fi o mare problemă pentru partid, pentru că în interiorul partidului, Ludovic Orban are foarte mulţi susţinători, iar eu aş fi pus în situaţia să nu particip la Congres”, a precizat deputatul Ioan Ţinean, membru în Comisia de statut a PNL.

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi seara, la Antena 3, că va anunţa public funcţia la care va candida la Congresul extraordinar din martie, cu 48 de ore înainte de începerea Congresului. În ceea ce priveşte criticile sale privitoare la lipsa spriritului liberal în partid, Orban a ţinut să sublinieze că această afirmaţie nu l-a vizat pe liderul partidului, Crin Antonescu.

Surse liberale susţin că Orban ar putea lua în considerare o eventuală candidatură împotriva lui Antonescu dacă actualul lider de partid va susţine doleanţele vicepreşedinţilor PNL de desfiinţare în statut a funcţiei de prim-vicepreşedinte şi de introducere a candidaturii la Congres, pe liste închise, pe bază de moţiuni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5