Deputatul Daniel Suciu, alături de comunitatea bulgară!

Deputatul Daniel Suciu, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, a participat la sărbătorirea limbii bulgare, la invitația colegului și prietenului deputat Gheorghe Nacov și a ambasadorului Bulgariei la București, Radko Vlaykov. „O seară plină de culoare și ritm, între membrii comunității bulgare din țara noastră”, a sris deputatul Suciu, pe pagina de facebook.
Prin Legea nr. 200/2015, ziua de 24 mai este dedicată sărbătoririi limbii bulgare în România. Cu această ocazie, domnul deputat Gheorghe Nacov, reprezentantul minorității bulgare în Camera Deputaților, a luat cuvântul, ieri, în deschiderea ședinței de plen, la care a fost invitat să asiste și Excelența Sa, domnul Radko Todorov Vlaykov, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Bulgaria la București, prilej cu care s-a readus în atenție legăturile seculare dintre popoarele bulgar și român.
De asemenea, în fața sălii de plen a Camerei Deputaților, a avut loc o expoziție de imagini dedicate istoriei și tradițiilor minorității bulgare din România.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5