Deputatul Daniel Suciu: Regimul Băsescu a creat premisele apariției neprihăniților din USR, la fel de toxici ca moștenirea lui Petrov!

Declaraţie politică

Două sunt știrile de astăzi, aparent fără nicio legătură una cu alta și niciuna nu este surprinzătoare. Prima, că useriștii dovedesc încă o dată cui slujesc și cât le pasă de situația din țară, votând împotriva continuării lucrărilor la hidrocentralele ce ne-ar putea aduce mai aproape de independența energetică. Poate să se răstoarne țara peste ei, useriștii au agenda lor proprie și nu îi interesează de nimic altceva.

A doua știre este că Traian Băsescu este Petrov. Definitiv și oficial. Bine, știam și asta, dar totuși este trist că 10 ani această țară a fost condusă de un turnător de joasă speță, este trist că nu ne mai ajută la nimic această amară constatare, poate doar el va rămâne fără beneficiile obținute prin fals în declarații.

Care este legătura între cele două știri? Regimul Băsescu a creat premisele apariției neprihăniților din USR, la fel de toxici ca moștenirea lui Petrov!

Comentarii

24/03/22 14:59
Leon

"Câinele moare de alergătură şi prostul de grija altora". Potrivit avocatului, fostului preşedinte Traian Basescu, acesta nu riscă să îşi piardă privilegiile de fost şef de stat şi nici mandatul de europarlamentar. Astfel se constată că Traian Băsescu „nu a săvârşit infracţiunea de fals în declaraţii”. Avand in vedere că „ modificările din oct.2021 la Legea 406/2001 privind privilegiile unui fost preşedinte de stat la încheierea mandatului nu îi sunt aplicabile şi preşedintelui Traian Basescu (vezi aplicarea în timp a legii civile ). De asemenea, Traian Basescu nu a săvârşit infracţiunea de fals în declaraţii (vezi latura obiectiva şi latura subiectiva a infractiunii raportate la momentul pronunţării deciziei ICCJ). In sfarsit, Traian Basescu nu îşi va pierde mandatul de europarlamentar ( la momentul depunerii candidaturii îndeplinea condiţiile cerute de legea 33/2007)”.

24/03/22 15:13
un cetatean

Iar abereaza tovarasul Suciu cel neprihanit membru al partidului lui Dragnea-Dancila. Si este de-ajuns.
Bucura-te domnule si insulta USR-ul, ca doar ei au fost la guvernare de mai bine de 30 de ani, nu voi!

25/03/22 08:47
Gica contra

In istorie... la toti " muscaii " le vine randul... incet... dar sigur ! Ce tare erau ei " pe cai " atunci... crezand ca niciodata nu se vor mai schimba de la putere !

25/03/22 09:39
BODORIN TATIANA

Domnul fost presedinte l-am ales timp de doua mandate. Nu pentru ca a fost un incompetent, ci pentru ca a fost unul din putinii oameni care au dat dovada de patriotism, transparenta decizionala, respect pentru cetatenii tarii. Am incercat si eu in profesia mea, cu o tema-raspuns de 3 pagini si am fost data pe drept afara. Eu ma mir ca acest om mai este sanatos, mai este in viata. La varsta domniei sale, ar trebui sa-i fim recunoscatori ca ne-a scapat de nomenclaturistii gomosi, dispretuitori, discretionari. Luati ce e bun din acest om. Pentru mine a fost un model. Merele le-a ieftenit. Pe timpul lui Nastase erau 4-5 lei/kg toamna, cand era vremea lor. Domnia sa a scazut taxele la alimente, in special fructe si ne-a mentinut si sanatatea psihica, avand raspunsurile potrivite la perfidia PSD-ului. Se spune ca nici un geniu nu e profet in tara lui. Ei bine pentru noi copiii, a fost sanatate mentala, fizica, spirituala 100%. De-abia cand un om ca domnia sa nu mai e, isi poate da seama grupul PSD ca nu s-ar fi miscat din loc nici Liviu Dragnea cu reformele sale indraznete in agricultura. Eu as fi mandra sa pot asigura o batranete linistita asa cum merita, unui om care a luptat timp de doua mandate zi de zi cu morile de vant ale PSD-ului. PSD-ul stia sa aplice doar politica infatuarii si al impozitelor crescute. Multa sanatate si tot respectul Unui Domn ca fostul presedinte Basescu. A fost un presedinte model si acum ne-ar place sa-l mentinem in suflete ca pe un bunic model. Lamulti ani! Cinste parintilor, profesorilor care l-au format si colaboratorilor Domniei Sale! Nici intr-o suta de ani n-o sa mai aveti un asemenea presedinte bine pregatit. Sa ne rugam si sa fim mai constienti de vremurile pe care le traim. Democratia si grija reala pentru aproapele ar trebui aplicata la tot continentul, poate chiar la toata lumea. Nimeni nu e perfect, si nici macar perfect sanatos. Sa avem deci bunavointa pentru noi si pentru oamenii care au contribuit la sanatatea acestei lumi, in mod real. Propagandisti gasiti la fiecare colt al strazii, dar oameni care sa faca ceva cu toata inima, mai rar. Deci sa avem bun simt, cand judecam.

25/03/22 10:17
BODORIN TATIANA

Eu nu imi omor presedintii si nici Poporul Roman

25/03/22 10:27
BODORIN TATIANA

Sa ne recunoastem fricile in contextul adaptarii la noile cerinte, asumandu-ne responsabilitatea pentru faptele noastre. Nu construim profesional ceva, daramand statuia unui OM care s-a dovedit capabil. Tratati-va anxietatile datorate plictiselii, pentru care sunteti si platiti degeaba, si incercati sa fiti in aceste clipe foarte dificeile, macAR ONESTI, DACA NU ADEVARATI PROFESIONISTI.

27/03/22 08:53
prof.Vasile G

Un comandant de navă era obligat prin profesia sa să dea un raport la sosirea dintr-o călătorie despre el și echipaj, într-o țară cu oameni sănătoși la cap. Contează dacă ai făcut rău țării tale sau ai provocat o suferință nemeritată cuiva. Dv., dle Suciu ați lustruit pantofii lui Dragnea și e rușinos să-l acuzați pe Băsescu într-un moment când omul este în cumpăna dintre viață și moarte, orice ar fi făcut.

27/03/22 18:12
Observator

Malițios, rânzos, prefăcut și nesuferit ... ca de obicei!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5