Deputatul Ionuţ Simionca: PNL a picat testul responsabilității și a aruncat țara în haos!

Declaraţie politică

"Când spuneam că nominalizarea lui Florin Cîțu îmi aduce aminte de bancul cu țăranul care își duce calul la târg doar ca să îl facă de rușine, aveam dreptate.
În plină criză de Coronavirus, Florin Cîțu și-a depus mandatul, cu o oră înainte de votul de învestitură. PNL a pus din nou (pentru a câta oară?) interesele mărunte de partid deasupra intereselor țării, mai mult, deasupra protejării sănătății românilor.
Comportamentul PNL este iresponsabil, perpetuarea crizei politice nu face altceva decât să agraveze criza din sănătate cu care ne confruntăm.
Țara are nevoie de un guvern stabil, de unitate națională, cu puteri depline, care să lupte cu toată forța împotriva pandemiei ce amenință vieți omenești.
PNL a picat testul responsabilității și a aruncat țara în haos, lăsându-i în voia sorții pe românii năpăstuiți de Coronavirus.
Astăzi, bistrițenii au avut prilejul să vadă adevărata față a PNL", transmite deputatul PMP, Ionuţ Simionca.

Sursa: https://www.facebook.com/1065353630146161/posts/3283560748325427/.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Comentarii

13/03/20 09:07
cititor

Bine ca va trebuie cu orice pretz sa va uniti cu ei ... !

14/03/20 10:18
cititor

Ma, voi nu vedeti ca astia "spume la gura " au facut si ca din ideile lor tampite cu " alegerile anticipate " nu-i scoti ? Faceti-le ma hatarul si votati toti cu PSD-ul... sa-i vad cum isi baga " baioneta lui Orban " in *o*ie ... si cuconetele lor in limba . SATURATI-I DE " ALEGERI ANTICIPATE " !
MAI NOU, AU INCEPUT SA ADUCA DIASPORA ACASA CU AVIOANELE MILITARE VAD CA ... pe banii nostri publici . Pe cine cred ei ca prostesc ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5