Deputatul Ionuţ Simionca(PMP): Am votat pentru demiterea Guvernului Dăncilă. Au schimbat stăpânul, dar mentalitatea a rămas aceeași!

Am votat astăzi pentru demiterea Guvernului Dăncilă, un guvern care a demonstrat zilnic cât este de incompetent și cât de departe sunt acțiunile sale de ceea ce vor românii.
 Pesediștii nu au învățat nimic din ceea le li s-a întâmplat la alegerile din 26 mai. Au schimbat stăpânul, dar mentalitatea a rămas aceeași: aruncă în stânga și-n dreapta cu funcții și bani din bugetul statului, arătând un dispreț total față de români.
La fel ca și colegii mei din PMP, am votat cu bilele la vedere pentru o Românie mai bună, pentru o guvernare care să țină cont de ceea ce vor românii.

Comentarii

20/06/19 12:53
cititor

Domnilor de dreapta capitalisto-extremista ... nu va mai tot zbateti ca pestele pe uscat, ca aceasta legislatura asa va trece, cu cei pe care i-au votat popu.li.mea in mod democratic si la care le ziceti voi " ciuma rosie " si va place sau dati in balbaiala si ba .
Faceti in asa fel , incat, sa aveti un program viabil de guvernare mult mai bun ca acesta pe care-l au cei de astazi si atunci aceasta po.pu.li.me va va vota pe Dvs la " ciolanul cu fasole " , dar vad ca asa v-ati dezumflat de tare dupa ce v-a picat motiunea, de pana si Johannis de PNL a dat in barbaiala (politica) si atat de tare v-ati speriat de acest Drangna de PSD... de nici astazi, nu-i dati pace nici in puscarie si cred ca nici dupa ce moare ... n-o sa poata dormi in pace in coparseu de spaima ce ati tras-o cat a fost el la butoane !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5