Liberalii dau ceasul înainte

Deputatul PNL Ioan Ţintean susţine organizarea unei Conferinţe judeţene

Situaţia din Organizaţia Judeţeană PNL este din ce în ce mai conflictuală, chiar dacă unii membri se sfiesc să o recunoască. Discuţiile au apărut imediat după Congresul extraordinar PNL din 20-21 martie când s-a pus problema organizării unei Conferinţe judeţene. În timp ce liderul judeţean Ioan Turc susţine că organizarea unei Conferinţei judeţene nu este pe agenda PNL în această perioadă, deputatul Ioan Ţintean declară că nu face altceva decât să respecte ordinele dictate de la centru, respectiv de Ludovic Orban, prim-vicepreşedinte PNL.

„Nu vreau să fac niciun comentariu vizavi de comentariile celorlalţi colegi de partid. Vreau doar să vă reconfirm cele spuse de Ludovic Orban la Congresul extraordinar PNL, şi anume faptul că în toate cele 47 de filiale judeţene vor avea loc conferinţe judeţene pentru legitimarea unei conduceri pentru o viitoare formă de timp. Perioada stabilită a fost 1 aprilie-1octombrie”, a declarat Ioan Ţintean în cadrul unei conferinţe de presă.

În ciuda zvonurilor apărute, Ţintean nu şi-a exprimat în mod oficial intenţia de candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţie judeţene Bistriţa-Năsăud. Se ştie că Ioan Ţintean a fost ales recent şi membru al Curţii de Onoare şi Arbitraj şi nu a ascuns dorinţa că şi-ar dori chiar funcţia de preşedinte al Curţii, ceea ce îl face incompatibil cu o funcţie de conducere în structurile partidului.

„La această oră, nu ştiu dacă îmi voi depune candidatura pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene sau voi susţine o altă persoană. Aici, aş putea menţiona numele lui Stelian Dolha, Nicolae Găitan, Viorel Naşcu, Maxim Pop, Dorin Dobra, Samuel Coman, Dan Molnar, Andrei Rusu. Aici vorbesc de garda tânără, dar nu trebuie uitaţi nici cei din vechea gardă, cum ar fi Dorin Popescu. Pe de altă parte, nu trebuie trecută cu vederea nici funcţia de preşedinte al Curţii de Onoare şi Arbitraj. Ar fi pentru prima dată când o persoană din organizaţia judeţeană să poată ocupa o funcţie de conducere la nivel naţional”, a mai spus deputatul PNL Ioan Ţintean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5