Deputatul Radu Moldovan: În PDL au început să fure unul de la altul

Liderul PSD BN, deputatul Radu Moldovan, consideră că lupta internă din cadrul partidului de guvernământ este una “cruntă”, şi, ar fi un lucru normal dacă nu ar fi implicate fonduri publice.

“În Partidul Democrat Liberal este o luptă cruntă şi surdă de putere, mai mult decât atât, am văzut că tabăra domnului Blaga acuză pe cea a domnului Boc că i-a furat moţiunea. Vă daţi seama în ce stadiu a ajuns furtul în PDL. Ca să vedeţi la ce nivel au perfecţionat furtul, acum se fură între ei. După ce au furat cu economia, cu pensii, cu salariile, cu medicamentele, acum fură moţiuni între ei”, a declarat Moldovan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit acestuia, astfel de dispute intrapartinice ar fi normale, dacă nu s-ar folosi bani publici. “Din păcate, sunt folosiţi bani publici pentru a atrage votanţi în dreptul domnului Boc. Strângem dovezi cum cu bani publici se cumpără voturi pentru domnul Boc. Domnul Flutur era principalul susţinător al domnului Blaga, după ce a primit 70 milioane euro să repare nişte drumuri pe nişte dealuri, la triplu preţ kilometru de drum, a trecut repede în tabăra lui Boc, sigur nepărăsindu-l pe vărul lui, Cătălin Flutur de la PDL Botoşani, care a primit şi el vreo 30 milioane de euro”, a explicat Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5