Deputatul Robert Sighiartău, în Marea Britanie, pentru a susține candidații la alegerile locale

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte al PNL, a efectuat o vizită de lucru în Marea Britanie pentru o revedere cu comunitatea românească și pentru a susține candidații români la alegerile locale din această țară. Acesta a avut ocazia să îl cunoasca și să fac echipă cu Bob Blackman, parlamentar britanic al Partidului Conservator.
"Mă bucur că tot mai mulți români aleg să candideze la alegerile locale.Unul dintre ei este Ștefan Voloseniuc, candidat din partea Partidului Conservator pentru funcția de consilier local in districtul Edgware. Londra-Marea Britanie. Viață - acesta este cuvântul pe care l-am simțit când am intrat intr-o biserică de români din zona Kingsbury. Familii active, parinți tineri, copii.Parte din sufletul națiunii noastre este în diaspora. M-am simțit onorat să fiu împreună cu ei și să sărbătorim Învierea Domnului împreună.", a precizat parlamentarul bistrițean.
Deputatul Robert Sighiartău a spus că UK și România vor sta "(shoulder to shoulder) umăr la umăr pentru a apăra Lumea Liberă’’.

Comentarii

20/04/22 11:17
Gica contra

Nu se gaseste un englez...sa-ti traga m'atale... un shut in ... " invers "... ! Ce cauti si ce treaba ai m-atale acolo ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5