Deputatul Suciu îi cere primarului Turc să găsească soluţii pentru susţinerea echipei de fotbal

Deputatul Daniel Suciu a cerut în mod public primarului municipiului Bistriţa să găsească soluţii, chiar şi în aceste vremuri de restrişte, pentru susţinerea sportului şi implicit a echipei fanion Gloria Bistriţa. Parlamentarul PSD i-a reamintit primarului Turc de campania electorală când a fost filmat un clip de promovare chiar pe stadion şi vorbeşte despre susţinerea sportului, iar acum „se face ureche şută”.
„Vreau să-i adresez o rugăminte domnului Turc pentru că are toate atributele şi toate posibilităţile în mână. Nu fac parte din categoria celor care îşi doreşte ca Ioan Turc, primarul Bistriţei nu politicianul, să eşueze pentru că, dacă se va întâmpla acest lucru vor avea de suferit toţi bistriţenii. Noi, colegii mei, împreună cu Radu Moldovan, ne-am asumat un obiectiv de a sprijini sportul din Bistriţa şi din judeţ. În timp record, am închis şi am rezolvat problema Sălii Polivalente din Bistriţa şi acolo va fi una dintre cele mai moderne săli polivalente din această ţară. Vine în completare cu tot efortul CJ cu privire la echipa de handbal. Am văzut cu tristeţe toate semnalele publice ale administraţiei Turc, care a spus foarte clar că sportul nu mai reprezintă o prioritate pentru ei, iar finanţarea pentru echipa de fotbal reprezintă un subiect închis. Îl rog pe dl. primar, în numele tuturor iubitorilor de sport, chiar dacă trăim o perioadă complicată, să găsească soluţii pentru că bugetul municipiului este infinit mai mare decât al CJ, ca şi echipa fanion a judeţului să fie sprijinită”, a spus Daniel Suciu.
În context, deputatul Suciu s-a referit şi la împrumutul pe care Primăria Bistriţa îl va contracta pentru cofinanţarea unor proiecte europene „semnate şi contractate de către fosta administraţie PSD”. Acesta a reamintit de declaraţiile făcute de Ioan Turc, în campania electorală, pe tema Centrului Intermodal, pe care l-a calificat „o bazaconie, o agresiune împotriva bistriţenilor” şi de care a promis că se va ocupa în mod special, explicându-le bistriţenilor din zona Gării ce se doreşte a se face. „Am o întrebare pentru domnul Turc. A fost cumva să le explice oamenilor despre cum este cu acest proiect? Nu ne spunea domnul Turc că împrumuturile trebuie făcute pentru proiecte de amploare? Nu ne critica el proiectele europene şi acum ia cofinanţare? Nu a făcut nimic, nu a discutat cu oamenii, ţop împrumut, ura şi la gară”, a declarat deputatul PSD.
Nu în ultimul rând, deputatul Suciu a menţionat că primarul Bistriţei „se ascunde după deget” şi în problema cerşetoriei, pe care urma s-o rezolve în trei luni, acum invocând faptul că Poliţia Locală se află în subordinea IPJ.

Comentarii

29/01/21 16:32
Radu

„A pierdut o bună ocazie să tacă” (citându-l pe fostul președinte francez Jacques Chirac). Daniel Suciu, acest neica-nimeni critică Primăria Bistrița că se împrumută pentru cofinanțarea unor proiecte cu finanțare europeană semnate și contractate de către fosta administrație PSD, ca si cum acestea nu ar mai trebui continuate fiind proprietate de partid.
Cu exceptia „Centrului Intermodal”, care este o ineptie celelalte proiecte sunt utile orasului chiar dacă au fost semnate de PSD.
In schimb, constructia cu fonduri alocate prin CNI a Sălii Polivalente din Unirea cu care se laudă Suciu, este o mare inutilitate in conditiile in care Bistriţa mai are o sală polivalentă chiar in oras. Dacă i-ar fi dus capul pe cei din PSD-BN ,cu banii respectivi se putea construi la Bistrita un bazin de inot acoperit sau un patinuar acoperit si nu să facă o "colectie" de săli polivalente.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5