Deputatul Suciu: Schimbarea majorităţii la Consiliul Judeţean este aproape imposibilă! Nu cerem demisia niciunui liberal din funcţie!

Deputatul Daniel Suciu susţine că schimbarea majorităţii în Consiliul Judeţean, în urma colaborării dintre PNL şi PDL, este „departe, aproape imposibilă”, iar, cu câteva excepţii, nici în consiliile locale nu pot interveni modificări semnificative.

          „Schimbarea majorităţii la nivelul Consiliului Judeţean şi al Consiliului Local Bistriţa este foarte grea. La Consiliul Judeţean am mers împreună pe nişte obiective, noi ne ţinem de acele obiective, iar acele obiective ţin de infrastructura şi de dezvoltarea acestui judeţ. Aşteptăm foarte calmi, să vedem îl schimbă PNL pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean, nu-l schimbă. Schimbarea unui personaj de pe un scaun pe noi ne lasă foarte rece. Cel puţin la nivelul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, schimbarea majorităţii este foarte, foarte departe, ca să nu spun aproape imposibilă. La nivelul Consiliului Municipal, este foarte greu”, a precizat Suciu.

          În ceea ce priveşte situaţia în judeţ, social-democratul a dat o serie de exemple. „Din ce am văzut, nu prea au ce schimba, cel puţin în judeţ. La Târlişua au viceprimar PNL cu largul sprijin al PSD, la Salva, la fel, la Chiuza - la fel, avem majoritatea şi singuri. La Galaţii Bistriţei, deşi PSD are majoritate, au viceprimar PNL, pentru că ne-am ţinut de cuvânt. La Petru Rareş, la fel, la Şieu, la fel, la Josenii Bârgăului, la fel. La Sângeorz-Băi şi la Năsăud au viceprimar PNL…”, a comentat deputatul PSD.

           ***

„Nu cerem demisia niciunui liberal din funcţie!”  

          Daniel Suciu a adăugat că PSD nu a solicitat şi nici nu va solicita  demisia vreunui director de instituţie deconcentrată, susţinut de PNL. Nici măcar a prefectului, care a organizat impecabil alegerile.

          „Nu este problema PSD, ci a PNL. Au oameni în structurile deconcentrate, este strict problema lor dacă rămân sau nu. Deocamdată, PSD nu a cerut nimănui să-şi părăsească funcţia şi nici nu o va face. (…) Prefectul rămâne. În ce calitate ar putea cere PSD schimbarea prefectului? De ce să cerem, a făcut ceva greşit? Nu a organizat alegerile bine, nu şi-a îndeplinit obligaţiile din fişa postului? Atâta timp cât domnul Ioan Ţintean îşi doreşte să rămână pe funcţia de prefect, din partea PSD BN are tot sprijinul. Nu vom cere schimbarea domniei sale”, a motivat  Suciu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5