Descopera cea mai buna oferta la pariuri

Sunt multe aspecte care ne ajuta sa castigam la pariurile sportive, unul dintre ele reprezentandu-l gama variata de pariuri a unei case online.

 

Pana la urma, o oferta bogata inseamna mai multe optiuni de pariere, aspect care pe majoritatea ii incanta. Pe de alta parte, unii afirma ca o astfel de oferta te poate face sa te complici inutil. Spre exemplu, inainte de startul unui meci de tenis esti sigur pe victoria unuia dintre jucatori, dorind sa mizezi pe el. Consultand insa intreaga oferta de pariuri la casa online la care doresti sa plasezi pronosticul, te hotarasti ca un alt pronostic (spre exemplu under/over numar de gameuri) ar fi ceva mai sigur. Sau te poti “lacomi” la o cota mai mare (exemplu: scor corect la seturi), iar jucatorul ales de tine sa castige, dar nu cu scorul ales de tine. Abia atunci ajungi sa te intrebi de ce oare nu ai jucat simplu, pe victoria acelui jucator.

 

 Putini sunt insa cei care gandesc asa, majoritatea utilizatorilor dorindu-si cat mai multe optiuni pentru o partida, in felul acesta avand de unde alege. Astfel, ei vor cauta doar casele ce le pot satisface dorinta. De aceea, multe dintre casele de pariuri online licentiate la ONJN prezinta o oferta bogata.

 

Cum aflu care sunt casele de pariuri ce prezinta multe optiuni de pariere?

Casele online ce opereaza cu licenta ONJN sunt 16, nefiind foarte confortabil sa le accesati pe toate pentru a concluziona care dispune de cea mai buna oferta. In scopul de a va ajuta sa luati mai usor o decizie in privinta casei de pariuri la care doriti sa va inregistrati in functie de gama variata de oferte si nu numai, vine in ajutor site-ul Intelbet. Acesta este locul ideal pentru cei care inca nu sunt decisi pe ce drum sa o apuce in privinta casei/caselor de pariuri.

 

  • Clasamentul caselor de pariuri in functie de oferta

In ceea ce priveste bogatia ofertelor, Intelbet a creat un clasament in care casele de pariuri sunt impartite in trei categorii. Astfel, trei sunt casele care dispun de o oferta bogata, 8 dispun de o oferta medie (acceptabila), iar celelalte de o oferta slaba. In intocmirea acestui clasament au fost luate in calcul varietatea ofertei sportive, numarul de optiuni de pariere pre-meci atat pentru fotbal, cat si pentru celelalte sporturi, dar si disponibiltatea optiunilor speciale (inclusiv pariuri antepost).

 

In alegerea unei case de pariuri nu totul se rezuma la oferta

Evident, sunt si alti factori care trebuie luati in calcul inainte de a va crea un cont la o casa online. Printre acestia se numara bonusul de inregistrare sau disponibilitatea unor aplicatii de mobil, fiindca sa nu uitam ca traversam o perioada in care telefonul mobil joaca un rol destul de important in viata noastra. Totodata, puteti vizualiza recenzia fiecarei case de pariuri, recenzie care contine 3 puncte forte si 3 puncte slabe, aspect care face dovada obiectivitatii Intelbet.

 

  • Consultanta privind o problema cu o casa de pariuri

Daca, dupa efectuarea unei alegeri cu privire la casa online la care doriti sa va depuneti fondurile, veti intampina vreo problema, lucru care se intampla destul de rar, mai ales in cazul caselor cu experienta, va recomandam sa apelati la Intelbet. Recenzia fiecarei case de pariuri pune la dispozitie un buton denumit “Adauga o reclamatie”. Odata adaugata, aceasta va fi imediat analizata de stafful Intelbet si, daca este cazul, transmisa mai departe unui operator al casei de pariuri, in incercarea de a va rezolva problema. Pana acum, Intelbet a rezolvat multe astfel de cazuri in favoarea pariorului, astfel ca aveti toate motivele de a apela la acest site in cazul unei probleme legata de contul vostru.

 

Intelbet reprezinta solutia ideala si pentru cei care doresc sa participe la un concurs de pronosticuri fara sa fie nevoiti a oferi vreo argumentatie pentru optiunea aleasa. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti daca pronosticurile propuse de tipsteri vor fi sau nu castigatoare. Prinre acesti tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5