Despre familia creştină, la Ilva Mare

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, preoţii din Cercul pastoral-misionar Ilva Mică, coordonaţi de pr. Brici Iuliu, s-au întâlnit duminică, 27septembrie 2015, în Parohia Ilva Mare I din Protopopiatul Năsăud. Începând cu ora 16.00, în Biserica cu hramul „Naşterea Maicii Domnului”, în prezenţa a numeroși credincioşi, soborul celor 13 preoţi slujitori, alături de părintele paroh Dănilă Solovăstru, au săvârşit Taina Sfântului Maslu.
În cuvântul de învăţătură rostit la sfârşitul slujbei, pr. Mihăilă Ioan de la Parohia Leșu II a vorbit credincioşilor despre „Familia creștină – Biserica de acasă” şi a subliniat că familia este chemată încă din această lume să devină o antecameră a Împărăției lui Dumnezeu.
Seara duhovnicească de la Ilva Mare continuă activitatea misionară a Cercului preoţesc Ilva Mică, aceasta fiind cea de a 60-a întâlnire din istoria acestui cerc pastoral prin care Hristos este mărturisit în parohiile aparţinătoare. Totodată acest eveniment se încadrează şi în seria de manifestări dedicate Anului omagial al misiunii parohiei şi mănăstirii azi şi Anului comemorativ al Sfântului Ioan Gură de Aur şi al marilor păstori de suflete din eparhii, în Patriarhia Română.
Material realizat de pr. Cornel Coprean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5